Over ons

Bezoek ons toonpark

Over ons

« Na mijn studies psychologie heb ik een tweetal jaar bij electrabel gewerkt, maar omdat ik toch graag wou terugkeren naar « den buiten » ben ik in bijberoep zelfstandige geworden in 2005 en ondertussen een omscholing gevolgd. In 2007 ben ik dan voltijds zelfstandig tuinarchitect geworden.

Sindsdien zijn we gestaag maar voorzichtig blijven groeien om mijn service en vooral kwaliteit niet te verliezen. In 2009 kwam de eerste medewerker in dienst en huurden we een nieuw magazijn te Belzele. Vanaf dan volgden de investeringen elkaar vlug op.

Omdat ook het magazijn in Belzele te klein werd hebben we in 2012 onze huidige bedrijfsgebouwen in de Pyramidestraat aangekocht. Die werden ook te klein en begin 2017 werd een nieuw magazijn gebouwd met burelen en personeelsvoorzieningen. Vandaag beschikken we over een modern en jong machinepark om alle werken in eigen beheer efficiënt te kunnen uitvoeren.  Daarbij word ik bijgestaan door een 10-tal vakbekwame medewerkers.

Om onze kwaliteit in elke stap van het proces te garanderen sta ik zelf in voor planning en werfopvolging, samen met mijn werfleider Gino Speybroeck.. Mijn echtgenote Sylvie staat in voor de calculatie en offertes, bijgestaan door Angelique (onthaal & administratie). Samen hebben we 2 prachtige kinderen, Femke en Yoran, die ook zo nu en dan papa meehelpen waar ze kunnen.