Over ons

Bezoek ons toonpark

Innovatief ondernemer 2019

19 jaar Uw vaste waarde | 2005 - 2024

« Na mijn studies psychologie heb ik een tweetal jaar bij electrabel gewerkt, maar omdat ik toch graag wou terugkeren naar « den buiten » ben ik in bijberoep zelfstandige geworden in 2005 en ondertussen een omscholing gevolgd. In 2007 ben ik dan voltijds zelfstandig tuinarchitect geworden.

Sindsdien zijn we gestaag maar voorzichtig blijven groeien om mijn service en vooral kwaliteit niet te verliezen. In 2009 kwam de eerste medewerker in dienst en huurden we een nieuw magazijn te Belzele. Vanaf dan volgden de investeringen elkaar vlug op.

Omdat ook het magazijn in Belzele te klein werd hebben we in 2012 onze huidige bedrijfsgebouwen in de Pyramidestraat aangekocht. Die werden ook te klein en begin 2017 werd een nieuw magazijn gebouwd met burelen en personeelsvoorzieningen. 

In 2019 hebben we dan enkele structurele veranderingen doorgevoerd. Zowel uit ambitie als uit noodzaak. Er werd een betere structuur uitgewerkt, andere systemen werden ingevoerd, het magazijn werd heringericht. Maar ook visueel werd hard gewerkt (Nieuwe huisstijl, website met webshop, nieuwe ontvangstruimte, ...) Al deze zaken droegen ertoe bij dat wij in februari 2020 de titel "innovatief ondernemer Lievegem" mee naar huis mochten nemen.  Lees hier alle artikels daarover.

In 2020, op onze 15de verjaardag, konden we geen mooiere appreciatie krijgen dan de titel PROFI PARTNER voor NIVEKO zwembaden, één van de 5 (en ondertussen de grootste) in België. Deze status hebben we verkregen door opleidingen in de fabriek,  succesvolle realisaties en een zeer nauwe samenwerking met het bedrijf. In datzelfde jaar werd de webshop voor zwembadonderdelen opgestart en verschenen er artikels in diverse vakbladen.

In 2021 kwam er een werkvoorbereider en een administratief bediende bij en werd de interne structuur verder aangepast om onze efficiëntie en kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Daarnaast werd naast tuinaanleg en zwembaden de derde pijler toegevoegd: Outdoor Living, met een verfrissend, eigentijds aanbod.

Vorig jaar, in 2022 was het geplaatste zwembad in Kroatië hét hoogtepunt van het jaar en misschien wel een bekroning voor het harde werk van ons ganse team. Begin 2023 werden we - naast de verschillende merken die we al hebben - ook erkend verdeler van COVERSEAL, PORAZZO en EXTRERIOR LIVING. In datzelfde jaar kwam er nog een extra bediende en een projectleider in dienst.

Vandaag beschikken we over een compleet ingericht magazijn en een  modern en jong machinepark om alle werken in eigen beheer efficiënt te kunnen uitvoeren, van studie tot oplevring.  Daarbij word ik bijgestaan door een 14-tal vakbekwame medewerkers. Om onze kwaliteit in elke stap van het proces te garanderen sta ik vandaag nog altijd zelf in voor planning en werfopvolging, samen met mijn partner Jill, die verantwoordelijk is voor webshop en outdoor living. Ook de kinderen, Femke (19) en Yoran (15), helpen mee waar ze kunnen.

2024 wordt een jaar om naar uit te kijken. Na 18 jaar éénmanszaak te zijn werd op 1/1/2024 KEN DE VOS BV geboren. Lees hier het interview.

Volg ons zeker op social media!