Over ons

Bezoek ons toonpark

Innovatief ondernemer 2019

17 jaar Uw vaste waarde

« Na mijn studies psychologie heb ik een tweetal jaar bij electrabel gewerkt, maar omdat ik toch graag wou terugkeren naar « den buiten » ben ik in bijberoep zelfstandige geworden in 2005 en ondertussen een omscholing gevolgd. In 2007 ben ik dan voltijds zelfstandig tuinarchitect geworden.

Sindsdien zijn we gestaag maar voorzichtig blijven groeien om mijn service en vooral kwaliteit niet te verliezen. In 2009 kwam de eerste medewerker in dienst en huurden we een nieuw magazijn te Belzele. Vanaf dan volgden de investeringen elkaar vlug op.

Omdat ook het magazijn in Belzele te klein werd hebben we in 2012 onze huidige bedrijfsgebouwen in de Pyramidestraat aangekocht. Die werden ook te klein en begin 2017 werd een nieuw magazijn gebouwd met burelen en personeelsvoorzieningen. 

In 2019 hebben we dan enkele structurele veranderingen doorgevoerd. Zowel uit ambitie als uit noodzaak. Er werd een betere structuur uitgewerkt, andere systemen werden ingevoerd, het magazijn werd heringericht. Maar ook visueel werd hard gewerkt (Nieuwe huisstijl, website met webshop, nieuwe ontvangstruimte, ...) Al deze zaken droegen ertoe bij dat wij in februari 2020 de titel "innovatief ondernemer Lievegem" mee naar huis mochten nemen.  Lees hier alle artikels daarover.

In 2020, op onze 15de verjaardag, konden we geen mooiere appreciatie krijgen dan de titel PROFI PARTNER voor NIVEKO zwembaden, één van de 5 in België. Deze status hebben we verkregen door opleidingen in de fabriek,  succesvolle realisaties en een zeer nauwe samenwerking met het bedrijf. In datzelfde jaar werd de webshop voor zwembadonderdelen opgestart en verschenen er artikels in diverse vakbladen.

Vandaag beschikken we over een modern en jong machinepark om alle werken in eigen beheer efficiënt te kunnen uitvoeren.  Daarbij word ik bijgestaan door een 10-tal vakbekwame medewerkers. Om onze kwaliteit in elke stap van het proces te garanderen sta ik zelf in voor planning en werfopvolging, samen met mijn werfleiders. Mijn echtgenote Sylvie helpt waar ze kan bij de offertes. Samen hebben we 2 prachtige kinderen, Femke en Yoran, die ook zo nu en dan papa meehelpen waar ze kunnen.

2021 wordt een jaar vol uitdagingen waar we enorm naar uitkijken. Op bedrijfsvlak komt er een projectmanager bij, wordt de interne structuur verder aangepast om onze efficiëntie en kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Er staan nu al enkele zeer prachtige projecten op het orderboek met NIVEKO, waaronder een project in Kroatië voor één van onze Belgische klanten. In 2021 wordt ook een gamma Outdoor Living toegevoegd, met een verfrissend, eigentijds aanbod.

Volg ons zeker op social media!