Terras?

Of zwembad?

ALL-in-one-oplossing

NIVEKO MOTION POOL

NIVEKO MOTION - Beweegbare bodem

Het is tijd om over de grenzen van gewone zwembaden heen te gaan en een nieuw tijdperk van de zwembadwereld binnen te stappen. Onze visie is helder: een multifunctioneel zwembad bieden dat flexibel is voor ieder gezinslid en tegelijkertijd een uitzonderlijk, technologisch geavanceerd product met een tijdloos design vormt.

Graag stellen wij je ons nieuwe, revolutionaire concept voor waarin zwembaden een compleet andere dimensie krijgen.

Welkom in de toekomst van het zwembad, maak kennis met NIVEKO Motion Pool. Dit unieke designproduct is een combinatie van toptechnologie, de kwaliteit van NIVEKO en meer dan 30 jaar ervaring. Met het oog op maximaal comfort leveren wij een compact product in de vorm van een zwembad met een beweeglijke bodem waar geen aanvullende installatie voor nodig is.

Voor meer informatie of een offerte mag u ons altijd contacteren. De brochure kunt u hier bekijken.

Veilig en flexibel

Doordat de diepte van het zwembad op elk niveau tussen 0 en 150 cm kan worden ingesteld, kan het worden gebruikt als volwaardig zwembad voor volwassenen én als veilig kinderbadje.

Als het zwembad niet onder toezicht staat of niet wordt gebruikt, kan de bodem tot aan het niveau van het omringende terrein worden opgeheven zodat het zwembad voor niemand toegankelijk is.

Multifunctionele ruimte

Met slechts één klik of draai aan de sleutel tover je je zwembad om tot een volwaardig terras, waardoor je de ruimte in je tuin optimaal kunt benutten. De bodem vervult bovendien ook de functie van effectieve isolatie.

Voor iedereen toegankelijk

De beweeglijke bodem maakt dit zwembad voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met een beperkte mobiliteit. Dankzij deze flexibiliteit kan het zwembad ook voor revalidatiedoeleinden worden gebruikt.

Energiebesparing en minder onderhoud

De beweeglijke bodem gaat op effectieve wijze oververhitting en temperatuurverlies tegen en minimaliseert waterverdamping. Ook wordt het binnendringen van vuil geblokkeerd, waardoor er beduidend minder onderhoud nodig is. Het zwembad hoeft niet te worden klaargemaakt voor de winter, omdat de beweeglijke bodem tegelijkertijd als een doeltreffende overkapping werkt.

Vloertype

Het type vloer kun je naar eigen inzicht kiezen zodat het volledig in het concept van je tuin past. De bodem is voorbereid op de installatie van tegels met een dikte van 20 mm.

Constructie

Knowhow gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring met de productie van NIVEKO zwembaden in combinatie met een eenvoudig te bedienen systeem zonder hydraulische of mechanische aandrijvingen. Er wordt geen olie of smeermiddel die in contact met het zwembadwater kan komen gebruikt.

Ken De Vos: Uw NIVEKO profi partner

Wij zijn enorm trots om niet alleen profi partner van Niveko te zijn, maar momenteel ook de grootste in België. Onze werkregio is hoofdzakelijk Oost-Vlaanderen, al werken we ook vaak in aangrenzende provincies. Deze status hebben we verkregen door opleidingen in de fabriek,  talloze succesvolle realisaties en een zeer nauwe samenwerking met het bedrijf. Elk jaar brengen we uiteraard ook een bezoek aan de fabriek. U kunt hier de foto's bekijken van ons bezoek in 2022 (Niveko Partner Event). Als Profi Partner vindt u enkele van onze projecten uiteraard ook op de site van Niveko.