Tuinhuizen

Moderne poolhouses

Maluwi

RENSON overkappingen

RENSON TERRASOVERKAPPINGEN

Met een terrasoverkapping of pergola van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De terrasoverkapping wordt aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven.

De Camargue, Algarve en Lapure zijn de 3 modellen waarmee alles start. Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Met de talloze opties stem je die trouwens volledig af op jouw wensen. Een automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de invulling bepaal je helemaal zelf!

Meer informatie vindt je het kijkboek op onze site of op de site renson-outdoor.com.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend ontwerp, prijs, of om te verschillende modellen samen te bekijken. Om U te ontzorgen staan wij in voor het ontwerp, integratie en coördinatie op de werf. De installatie zelf gebeurd door onze vaste RENSON partner.

Chalet Center

Chalet Center is de fabrikant waar wij al het langste mee werken. En uiteraard erkend plaatser / verdeler zijn, ondertussen een 12 jaar. In dit gamma vindt u zeer budgetvriendelijke constructies met blokhutprincipe, maar evengoed zeer degelijke constructies in houtskeletbouw. Wij bieden u de drie lijnen aan:

Onze toplijn Deco Design in thermowood barnwood en rockpanel: prachtig afgewerkte houten bijgebouwen van superieure kwaliteit in houtskeletbouw. Bekijk hier de DECODESIGN brochure in pdf.

De maatwerklijn Grandcasa: blokhutten en tuinhuizen in grenen op maat. Bekijk de brochure in pdf

De Biancasa lijn: blokhutten en tuinhuisjes in grenen met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan. Bekijk hier de verschillende modellen.

Vraag vrijblijvend informatie of prijzen. U kan ervoor kiezen uw tuinhuis zelf te plaatsen of dit door onze diensten te laten doen, net als de grond- en betonwerken.