Tuinhuizen

Poolhouses

Maluwi

Carports

Poolhouses & Tuinbergingen

In de loop der jaren hebben wij een zeer goede verstandhouding opgebouwd met verschillende fabrikanten. Daardoor kunnen wij een passende oplossing bieden voor ieders smaak en budget. In ons gamma vindt u zeer budgetvriendelijke constructies met blokhutprincipe, maar evengoed oerdegelijke constructies in houtskeletbouw. Wenst u modern of landelijk? Den, thermowood of eik? Er zit altijd wel iets in ons gamma dat bij uw wensen past!

Vraag vrijblijvend informatie of prijzen. U kan ervoor kiezen uw tuinhuis zelf te plaatsen of dit door onze diensten te laten doen, net als de grond- en betonwerken. Onze catalogi kunt u hierbekijken.

MALUWI TERRASOVERKAPPINGEN

De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij jij zelf bepaalt hoeveel modules je combineert en hoe je je constructie aankleedt. Bepaal de lengte en breedte die het best in jouw tuin past. Kies je bekleding en opties en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze overkapping heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. Een aangebouwde terrasoverkapping voor een koele lunch of een vrijstaande poolhouse bij je zwembad? Jij kiest de functionaliteit van jouw Maluwi. Terrasoverkapping, carport, buitenkeuken, of zelfs als tuinbar! Alles is mogelijk!

Kies je eigen kleur, kies je onderdak (hout of alu) en kies je aankleding met waterdichte wanden, schuifwanden, glazen wanden. Wens je er screens op? Ook dat kan!

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend ontwerp, prijs, of om te verschillende modellen samen te bekijken. Wij staan zelf in voor het ontwerp, montage en coördinatie op de werf.

Hier kunt u alvast de brochure bekijken.