Tuinhuizen

Poolhouses

Luxueuze bijgebouwen

Moderne poolhouses

Bij vrijwel iedere aanleg wordt een tuinhuis, poolhouse of carport voorzien. Wij werken daarvoor met 2 vaste merken, zodat we voor ieders smaak en budget een passende oplossing kunnen bieden: Yvan Christiaens en Chalet Center (waarvoor we erkend verdeler en plaatser zijn voor de regio). U kan ervoor kiezen uw tuinhuis zelf te plaatsen of dit door onze diensten te laten doen, net als de grond- en betonwerken.

Onderstaand stellen we de merken graag aan u voor. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, een brochure of een vrijblijvende offerte.

Chalet Center

Chalet Center is de fabrikant waar wij al het langste mee werken. En uiteraard erkend plaatser / verdeler zijn, ondertussen een 12 jaar. In dit gamma vindt u zeer budgetvriendelijke constructies met blokhutprincipe, maar evengoed zeer degelijke constructies in houtskeletbouw. Wij bieden u de drie lijnen aan:

Onze toplijn Deco Design in thermowood barnwood en rockpanel: prachtig afgewerkte houten bijgebouwen van superieure kwaliteit in houtskeletbouw. Bekijk hier de DECODESIGN brochure in pdf.

De maatwerklijn Grandcasa: blokhutten en tuinhuizen in grenen op maat. Bekijk de brochure in pdf

De Biancasa lijn: blokhutten en tuinhuisjes in grenen met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan. Bekijk hier de verschillende modellen.

Deze brochures zijn eveneens verkrijgbaar bij ons op het bedrijf. Vraag vrijblijvend informatie of prijzen.

Yvan Christiaens

Yvan Christiaens, al 35 jaar tuinhuizenfabrikant ontwerpt, maakt en plaatst tuinhuizen, poolhouses, chalets, garages, blokhutten, carports, paardenstallen en hondenhokken aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een pasklaar bouwpakket of een tuinhuis op maat? Er zijn talloze combinatiemogelijkheden mogelijk: van modern tot zeer modern, of van klassiek tot hedendaags. Wij werken vooral met de COTTAFELINE, CUBUSLINE en de MODERN.

U kunt hier Kijk- & Ideeënboek in pdf bekijken. U kan dit ook gratis afhalen op ons bedrijf. Op de site van de fabrikant vindt u tevens alle info over het beschikbare gamma.