Welkom in onze webshop

Op deze nieuwe website heb ik ook ruimte gehouden voor een webshop. De bedoeling daarvan is niet zozeer dat jullie massaal aankopen doen, we zijn geen traditionele webshop die de goedkoopste of snelste wil zijn, maar ik wou wel op een eenvoudige manier kunnen tonen wat wij aanbieden, met (richt)prijzen. Wij leveren ook enkel in eigen regio. Wij blijven in de eerste plaats aannemer en dat zal ook onze hoofdactiviteit blijven.

U zal zien dat sommige categorieën enkel op bestelling verkrijgbaar zijn en u deze niet kunt aankopen via de shop. Wanneer u doorklikt kunt u uiteraard wel de verschillende opties en (richt)prijzen zien.

Wij raden U sowieso aan ons te contacteren vooraleer u iets wil kopen om de prijs af te stemmen, te kijken als dit in uw gemeente kan geleverd worden en belangrijkste: welk product het beste bij uw noden past.

Momenteel is deze shop (of cataloog hoe ik het liever noem) nog in volle opbouw. Daarom heb ik de bestel- en betaalmogelijkheid voorlopig nog uitgeschakeld.  Mocht u ergens fouten vinden, laat het ons ook gerust weten. We hebben hard gewerkt om alles af te krijgen, dus een (typ)foutje zou wel kunnen, ondanks we alles goed nagekeken hebben.