Niveko skimmer

Niveko overloop

Kwalitatief tot in de details

Niveko evolution

NIVEKO: Topkwaliteit zonder concessies!

Custom Built Monopools producent Niveko uit Tsjechië (en één van de fabrikanten in de Pollet Pool Group uit Waregem) creëert unieke high tech polymeer zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is een verbeterde Polypropyleen die voor de fabricage van zwembaden uiterst geschikt is met een zeer hoge UV resistentie tegen het verkleuren op basis van polypropyleen. In de loop der tijd heeft NIVEKO het vertrouwen van klanten in heel Europa weten te winnen. Dankzij de continue monitoring van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën staat NIVEKO synoniem voor hoogwaardige zwembaden zonder concessies.  

Wat mag u van uw Niveko Custom Built Pool verwachten:

- bijzonder duurzame materialen en een superieure afwerking (Hoogwaardige HD-PPC structuur met een zeer lage thermoische geleidbaarheid, gefabriceerd in Duitsland)

- Massieve kunststof vol in de massa gekleurd en UV stabiel

- een bouwkundige plaatsing met gewapend beton onder en naast de kuip

- Isolatie van 3,6cm rondom bad (wanden en bodem)

- de volledige vrijwaring van osmose en chemisch resistent

- Een uitgebreide keuze tussen skimmer- en overloopversies

- Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, afmetingen, soorten trappen,…. U kiest niet uit een cataloog, wij bouwen het bad dat U wenst!

- een moderne verleidelijk strakke look met loodrechte muren en hoeken

- Voelbaar gladde wanden zonder kalk of algenafzetting

- meer dan 20 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde werknemers, meer dan 450 gerealiseerde projecten per jaar.

- Uitgebreide garanties (zie verder)

- Last but not least: 1 aanspreekpunt gedurende uw ganse project. Wij voeren alle werken zelf uit in eigen beheer, met eigen machines en personeel.

Bekijk hier de productcataloog of afbeeldingscataloog in pdf. Op de site van NIVEKO vindt u eveneens alle informatie terug.

Types zwembaden

Het brede portfolio omvat de skimmerzwembaden TOP LEVEL met een verhoogde waterspiegel en verschillende soorten overloopzwembaden, die beeldbepalend voor NIVEKO zijn geworden. De basisuitvoering MULTI is uitgerust met een rooster van pvc of natuursteen. Designoplossingen omvatten de varianten met een oneindige overloop INFINITY, die geschikt zijn voor verschillende soorten terrein. De individuele oplossing ADVANCE maakt gebruik van natuursteen. Bij het minimalistische concept van EVOLUTION schept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak. Het overloopzwembad UNDERFLOW vormt een zeer individuele oplossing, waarbij het water onder de vloer wegstroomt en een rand of uiteinde van de overloopgoot overbodig wordt.

Vraag ons vrijblijvend meer informatie of een offerte of download onze productcataloog.

Mogelijke trappen

Elk Niveko zwembad is uniek en wordt voor u op maat ontworpen. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende trappen en onderwater plages. In onze cataloog vindt u deze allemaal terug

Kleuren

AQUADECK rolluik

Elk NIVEKO zwembad is uitgerust met het hoogwaardige AQUADECK rolluik. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (waaronder uiteraard solar) en materialen (PVC en PC). Voor de inbouw van het rolluik hebt u de keuze tussen verborgen, bank (lage cover) of strand (hoge cover). Meer over deze afdekkingen kunt u lezen in de brochure op onze site

Waterdichte garanties!

Wij werken in ieder geval met onze 5 servicegaranties, maar voor zwembaden bieden wij u ook onderstaande extra garanties:

- 30 JAAR op waterdichtheid van de platen en tegen het ontstaan van osmose.

- 10 JAAR algemene garantie op verbindingen van constructieonderdelen zoals trap, beach, …

- 3 JAAR op circulatiepomp*

- 10 JAAR op de filtertank tegen barsten en scheuren*

- 3 JAAR algemene garantie op de warmtepomp en 10 JAAR op warmtewisselaar en de compressor*

- 4 JAAR op de techniek en constructie van het rolluik

- 5 JAAR op de PC lamellen en 2 JAAR op de PVC lamellen (degressief)*

* Op onze standaard aangeboden technieken

Tuinen Ken De Vos: Uw NIVEKO profi partner

Wij zijn enorm trots één van de profi partners in België te zijn. Onze Regio is Gent - Eeklo (Meetjesland). Deze status hebben we verkregen door opleidingen in de fabriek,  succesvolle realisaties en een zeer nauwe samenwerking met het bedrijf. Elk jaar brengen we uiteraard ook een bezoek aan de fabriek. U kunt hier de foto's bekijken van ons laatste bezoek.

NIVEKO PLUS: Design, detail en compromisloos NIVEKO-kwaliteit

NIVEKO biedt niet alleen kwalitatieve en functionele zwembaden, maar ook een product met een uniek design en structuur, afgestemd op het kleinste detail, wat een uniek en onmiskenbaar architectonisch element is in uw huis in elk aspect … Wilt nu nog dat stapje hoger gaan? Kies dan voor NIVEKO PLUS. Al deze zwembaden zijn voorzien van RVS inbouwdelen en verzonken in de wanden voor een extra luxe uitstraling.