Niveko skimmer

Niveko overloop

Kwalitatief tot in de details

Niveko evolution

NIVEKO: Topkwaliteit zonder concessies!

Custom Built Monopools producent Niveko uit Tsjechië (en één van de fabrikanten in de Pollet Pool Group uit Waregem) creëert unieke high tech polymeer zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is een verbeterde Polypropyleen die voor de fabricage van zwembaden uiterst geschikt is met een zeer hoge UV resistentie tegen het verkleuren op basis van polypropyleen. In de loop der tijd heeft NIVEKO het vertrouwen van klanten in heel Europa weten te winnen. Dankzij de continue monitoring van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën staat NIVEKO synoniem voor hoogwaardige zwembaden zonder concessies.  Als profi partner zijn we enorm trots met dit kwalitatief merk te mogen werken. In de gespecialiseerde media verschenen al verschillende artikels daarover. Lees ze hier gerust eens na.

Wat mag u van uw Niveko Custom Built Pool verwachten:

- bijzonder duurzame materialen en een superieure afwerking (Hoogwaardige HD-PPC structuur met een zeer lage thermoische geleidbaarheid, gefabriceerd in Duitsland)

- Massieve kunststof vol in de massa gekleurd en UV stabiel

- een bouwkundige plaatsing met gewapend beton onder en naast de kuip

- Isolatie van 3,6cm rondom bad (wanden en bodem)

- de volledige vrijwaring van osmose en chemisch resistent

- Een uitgebreide keuze tussen skimmer- en overloopversies

- Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, afmetingen, soorten trappen,…. U kiest niet uit een cataloog, wij bouwen het bad dat U wenst!

- een moderne verleidelijk strakke look met loodrechte muren en hoeken

- Voelbaar gladde wanden zonder kalk of algenafzetting

- meer dan 20 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde werknemers, meer dan 450 gerealiseerde projecten per jaar.

- Uitgebreide garanties (zie verder)

- Last but not least: 1 aanspreekpunt gedurende uw ganse project. Wij voeren alle werken zelf uit in eigen beheer, met eigen machines en personeel.

Bekijk hier de productcataloog of afbeeldingscataloog in pdf. Op de site van NIVEKO vindt u eveneens alle informatie terug.

Ken De Vos: Uw regionale NIVEKO profi partner

Wij zijn enorm trots één van de profi partners in België te zijn. Onze werkregio is hoofdzakelijk Oost-Vlaanderen, al werken we ook vaak in aangrenzende provincies. Deze status hebben we verkregen door opleidingen in de fabriek,  succesvolle realisaties en een zeer nauwe samenwerking met het bedrijf. Elk jaar brengen we uiteraard ook een bezoek aan de fabriek. U kunt hier de foto's bekijken van ons laatste bezoek in 2022 (Niveko Partner Event).

Als Profi Partner vindt u enkele van onze projecten uiteraard ook op de site van Niveko. Hier kunt U project Coene bekijken en het project Lippens.

Types zwembaden

Het brede portfolio omvat de skimmerzwembaden TOP LEVEL met een verhoogde waterspiegel en verschillende soorten overloopzwembaden, die beeldbepalend voor NIVEKO zijn geworden. De basisuitvoering MULTI is uitgerust met een rooster van pvc of natuursteen. Designoplossingen omvatten de varianten met een oneindige overloop INFINITY, die geschikt zijn voor verschillende soorten terrein. De individuele oplossing ADVANCE maakt gebruik van natuursteen. Bij het minimalistische concept van EVOLUTION schept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak. Het overloopzwembad UNDERFLOW vormt een zeer individuele oplossing, waarbij het water onder de vloer wegstroomt en een rand of uiteinde van de overloopgoot overbodig wordt.

Vraag ons vrijblijvend meer informatie, bekijk onderstaand het productfilmpje of download onze productcataloog.

Kleuren

Naast de afmetingen, vorm, soort trap, ... kunt u uiteraard ook de kleur kiezen. En vanaf 2023 is het kleurengamma volledig vernieuwd. Van de "oude" kleuren is enkel WIT overgebleven. Dit werd aangevuld met de nieuwe tinten grijs (ASGRIJS en STEENGRIJS), het NIEUWE DONKER TURKOOIS.

Deze nieuwe kleuren werden voorgesteld op het Niveko Partner Event 2022. Bekijk hier de aftermovie en ons verslagje.

Mogelijke trappen

Elk Niveko zwembad is uniek en wordt voor u op maat ontworpen. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende trappen en onderwater plages. In onze cataloog vindt u deze allemaal terug

AQUADECK rolluik

Elk NIVEKO zwembad is uitgerust met het hoogwaardige AQUADECK rolluik. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (waaronder uiteraard solar) en materialen (PVC en PC). Voor de inbouw van het rolluik hebt u de keuze tussen verborgen, bank (lage cover) of strand (hoge cover). Meer over deze afdekkingen kunt u lezen in de brochure op onze site

NIVEKO PLUS: Design, detail en compromisloos NIVEKO-kwaliteit

NIVEKO biedt niet alleen kwalitatieve en functionele zwembaden, maar ook een product met een uniek design en structuur, afgestemd op het kleinste detail, wat een uniek en onmiskenbaar architectonisch element is in uw huis in elk aspect … Wilt nu nog dat stapje hoger gaan? Kies dan voor NIVEKO PLUS. Al deze zwembaden zijn voorzien van RVS inbouwdelen en verzonken in de wanden voor een extra luxe uitstraling.