Niveko skimmer

Niveko overloop

Kwalitatief tot in de details

Niveko evolution

NIVEKO POOL: Topkwaliteit zonder concessies!

Custom Built Monopools producent Niveko uit Tsjechië (en één van de fabrikanten in de Pollet Pool Group uit Waregem) creëert unieke high tech polymeer zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is een verbeterde Polypropyleen die voor de fabricage van zwembaden uiterst geschikt is met een zeer hoge UV resistentie tegen het verkleuren op basis van polypropyleen. In de loop der tijd heeft NIVEKO het vertrouwen van klanten in heel Europa weten te winnen. Dankzij de continue monitoring van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën staat NIVEKO synoniem voor hoogwaardige zwembaden zonder concessies.  Als profi partner zijn we enorm trots met dit kwalitatief merk te mogen werken. In de gespecialiseerde media verschenen al verschillende artikels daarover. Lees ze hier gerust eens na.

Wat mag u van uw Niveko Custom Built Pool verwachten:

- Een uitgebreide keuze tussen skimmer- en overloopversies. Gaande van de NIVEKO EASY over de NIVEKO POOL en de NIVEKO PLUS waar alles mogelijk gemaakt wordt. Uniek is de MOTION POOL met beweegbare bodem. Bekijk ze hier.

- bijzonder duurzame materialen en een superieure afwerking (Hoogwaardige HD-PPC structuur met een zeer lage thermoische geleidbaarheid, gefabriceerd in Duitsland)

- Massieve kunststof vol in de massa gekleurd en UV stabiel

- een bouwkundige plaatsing met gewapend beton onder en naast de kuip

- Isolatie van 3,6cm rondom bad (wanden en bodem)

- de volledige vrijwaring van osmose en chemisch resistent

- Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, afmetingen, soorten trappen,…. U kiest niet uit een cataloog, wij bouwen het bad dat U wenst!

- een moderne verleidelijk strakke look met loodrechte muren en hoeken

- Voelbaar gladde wanden zonder kalk of algenafzetting

- meer dan 20 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde werknemers, meer dan 450 gerealiseerde projecten per jaar.

- Uitgebreide garanties (zie verder)

- Last but not least: 1 aanspreekpunt gedurende uw ganse project. Wij voeren alle werken zelf uit in eigen beheer, met eigen machines en personeel.

Bekijk hier de nieuwe productcataloog. Op de site www.niveko-pools.be vindt u eveneens alle informatie terug.

Ken De Vos: Uw NIVEKO profi partner

Wij zijn enorm trots om niet alleen profi partner van Niveko te zijn, maar momenteel ook de grootste in België. Onze werkregio is hoofdzakelijk Oost-Vlaanderen, al werken we ook vaak in aangrenzende provincies. Deze status hebben we verkregen door opleidingen in de fabriek,  talloze succesvolle realisaties en een zeer nauwe samenwerking met het bedrijf. Elk jaar brengen we uiteraard ook een bezoek aan de fabriek. U kunt hier de foto's bekijken van ons bezoek in 2022 (Niveko Partner Event). Als Profi Partner vindt u enkele van onze projecten uiteraard ook op de site van Niveko.

NIVEKO POOL: Types zwembaden

Het brede portfolio omvat de skimmerzwembaden INVISIBLE met een verhoogde waterspiegel en verschillende soorten overloopzwembaden, die beeldbepalend voor NIVEKO zijn geworden. De individuele oplossing ADVANCE maakt gebruik van natuursteen. Bij het minimalistische concept van EVOLUTION schept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak. Het overloopzwembad. De variant met een oneindige overloop INFINITY, is dan weer geschikt voor verschillende soorten terrein.

Vraag ons vrijblijvend meer informatie, bekijk onderstaand het productfilmpje of download onze productcataloog.

Kleuren

Naast de afmetingen, vorm, soort trap, ... kunt u uiteraard ook de kleur kiezen. En vanaf 2023 is het kleurengamma volledig vernieuwd. Van de "oude" kleuren is enkel WIT overgebleven. Dit werd aangevuld met de nieuwe tinten grijs (ASGRIJS en STEENGRIJS), het NIEUWE DONKER TURKOOIS.

Deze nieuwe kleuren werden voorgesteld op het Niveko Partner Event 2022. Bekijk hier de aftermovie en ons verslagje.

Mogelijke trappen

Elk Niveko zwembad is uniek en wordt voor u op maat ontworpen. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende trappen en onderwater plages. In onze cataloog vindt u deze allemaal terug

AQUADECK rolluik

Elk NIVEKO zwembad is uitgerust met het hoogwaardige AQUADECK rolluik (als u daarvoor kiest). Verkrijgbaar in verschillende kleuren (waaronder uiteraard solar) en materialen (PVC en PC). Voor de inbouw van het rolluik hebt u de keuze tussen verborgen, bank (lage cover) of strand (hoge cover). Meer over deze afdekkingen kunt u lezen in de brochure op onze site

NIVEKO PLUS: Oneindige mogelijkheden

NIVEKO biedt niet alleen kwalitatieve en functionele zwembaden, maar ook een product met een uniek design en structuur, afgestemd op het kleinste detail, wat een uniek en onmiskenbaar architectonisch element is in uw huis in elk aspect …

Met onze NIVEKO POOL zijn de mogelijkheden niet oneindig. Alles kan, maar binnen de mogelijkheden van de transporten.

Wilt nu nog dat stapje hoger gaan? Kies dan voor NIVEKO PLUS. Hierin zijn alle vormen en afmetingen mogelijk, door de on site montage. Een mooi voorbeeld van een NIVEKO PLUS zwembad is ons geplaatste zwembad in Kroatië voor een Vlaamse klant. Bekijk zeker onderstaande foto's, video of lees hier de reportage.