KenDeVos.be op Niveko Partner Event 2022

Bedrijfsnieuws, Niveko -

KenDeVos.be op Niveko Partner Event 2022

Vorige week, op 2 december 2022, was het terug tijd voor het NIVEKO PARTNER EVENT. Een conferentie voor alle Europese dealers waar de nieuwigheden worden voorgesteld, ervaringen worden gedeeld en banden worden gesmeed of versterkt. Het is telkens terug een aangenaam terugzien, het is telkens terug een lange, vermoeiende dag.

 

 

Op 1 december reisden we naar Wenen, waarna we vanuit Oostenrijk naar Tsjechië reden met de eerste collega's. Aangekomen in het hotel hadden we even de tijd om te eten en onze Rode Duivels te zien tegen Kroatië. Ondertussen kent iedereen daar het resultaat van...

     

Om 6u s'ochtends naar de ontbijttafel, om stipt om 7u op één van de drie bussen te zitten richting fabriek. Drie bussen voor de meer dan 120 Zweden, Noren, Nederlanders, Italianen, Duitsers, Belgen, Denen, Engelsen, ...

In de fabriek aangekomen was er een aangename verwelkoming, zoals we van NIVEKO gewend zijn. Onze senior account manager Seppe Craenhals stak van wal met de Niveko nieuwigheden voor 2023, gevold door Caroline Mackenzie die het marketing gedeelte voor zich nam en Jeroen Van Wauwe die, als CEO van Pollet Pool Group, de PPG producten en Aquadeck verder kwam toelichten. 

    

Naast de verbeteringen op transportmogelijkheden en marketing, waarover ik verder niet ga uitweiden, zijn er ook enkele product technische nieuwigheden voorgesteld. De belangrijkste zijn veiligheid, een nieuw aanbod aan kuipkleuren en inbouwdelen. 

Voor de kuipkleuren zijn de blauwtinten verdwenen in vervangen door 1 kleur: dark turqoise. Daarnaast is er een grijstint extra toegevoegd en bieden we vanaf volgend jaar de mogelijkheid te werken met accentkleuren op trappen en beach.

    

Qua inbouwdelen werd de samenwerking met Binder, EVA en UWE verder gezet en versterkt. De laatste twee kwamen een voorstelling geven van de verschillende mogelijkheden en de technische kant van de zaak toelichten. Naast de "standaard" zaken zoals tegenstroomsystemen en verlichting  zullen vanaf volgend jaar ook luchtjets, bubbelgordijnen en onderwaterluidsprekers aan de mogelijkheden worden toegevoegd. NIVEKO blijft immers staan voor CUSTOM BUILD MONOPOOLS, ze blijven zwembaden bouwen die persoonlijk zijn, waarvan er geen 13 in een dozijn zijn. NIVEKO zwembaden zijn baden die aangepast zijn aan uw wensen, uw tuin en het gebruik dat u voor ogen hebt.

   

Het laatste, en misschien wel de belangrijkste, nieuwtje heeft te maken met veiligheid. Hier zie je dat NIVEKO duidelijk luistert naar zijn dealers, luistert naar de noden van onze klanten. Als eerste, toch wel zeer belangrijke aanpassing, is er vanaf volgend jaar de mogelijkheid een veiligheidsrand voor het rolluik in te bouwen. Een tweede mogelijkheid is de AngelEye, een LED-verlichtingssysteem voor zwembaden met een onderwatervideocamera. Het systeem monitort bewegingen in het bad en verwittigd u bij gevaar. Deze systemen zijn niet standaard en niet sluitend. Ze kunnen u helpen, al blijft waakzaamheid bij huisdieren en kinderen nog altijd de beste raadgever. 

    

Na een mooie en leerrijke dag in het koude Uhersky Brod arriveerden we na 2 uurtjes terug in het besneeuwde hotel. Na een vlugge douche ging het dan richting galabal. Het moet gezegd dat ook daar NIVEKO geen moeite spaarde om een setting te creëren die optimaal was om bij te praten met bekenden en contacten te leggen met zowel collega's als (veelal Duitse) pers. Zo werden we als kleine Lovendegemse aannemer al vermeld in één van de grootste Duitse zwembadmagazines en werd ons Kroatië project opgepikt, waar ik uiteraard heel trots op ben. 

    

Hebt u nog vragen over deze zwembaden, deze producten of zelfs onze partners in uw buurt? Contacteer ons vrijblijvend!