Kwaliteitsgarantie

Doordat wij alles in eigen beheer ontwerpen, plannen, uitvoeren EN opvolgen kunnen wij u garanderen dat de kwaliteit tijdens elke stap gewaarborgd blijft. Daarvoor blijven we investeren in steeds betere machines en geschoold en ervaren personeel.

Bekijk hier onze beloftes en kwaliteitslabel

Groengarantie

Op onze aanplantingen en gazons geven wij u de garantie dat de planten of het gazon wel degelijk gaan groeien. Mochten er toch ergens planten uitvallen tijdens de eerste zes maanden worden deze gratis vervangen. Wanneer er in uw gazon kale plekken mochten zijn, worden deze gratis bijgezaaid.

Productgarantie

Wij werken enkel met kwalitatieve producten en onderhouden goede contacten rechtstreeks met de fabrikant. Mocht er toch ergens iets mis zijn, kunnen wij u daardoor garanderen dat er – samen met de fabrikant – een correcte oplossing geboden wordt. Verschillende van onze fabrikanten bieden u garanties tot 25 jaar. Zo bied Marlux u 10 jaar garantie op bepaalde tegels, Betafence 25 jaar, Collstrop 15 jaar, …

 

Servicegarantie

Als wij een afspraak met u maken – is het nu voor uitvoering of offerte – dan wordt deze nagekomen. Mocht dat niet kunnen om één of andere reden, dan zal u daarvan verwittigd worden.

Mocht er onverhoopt toch een opmerking of vraag zijn na uitvoering van de werken garanderen wij u dat wij onze telefoon opnemen, mail beantwoorden of komen kijken indien nodig en dit samen met u zo snel mogelijk oplossen.

Bovendien garanderen wij u dat elke mail op werkdagen binnen de 48 uur wordt beantwoord.

Prijsgarantie

Iets moeilijker te meten, maar zeer belangrijk: prijsgarantie. Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wat wij wel kunnen garanderen is dat we in onze regio één van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen bieden en dat er altijd op een eerlijke manier wordt gerekendt. We kunnen dit doen door voor ieder project afzonderlijk de prijzen te berekenen en overzichtelijk op offerte te zetten. Door niet met meterprijzen te werken heb je voor uw project altijd de correcte prijs.