Afsluitingen

Houten wanden

Paardenomheiningen

Een gepaste afsluiting voor iedere tuin!

Wij bieden u verzorgde tuinafsluitingen in betonplaten, composiet, draad en hout. Er zijn steeds verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar, zodat u vrij bent in uw keuze. Hierbij werken we met kwaliteitsmerken, waardoor u zeker bent van een lange levensduur van uw omheining. Als u een poort in uw omheining wenst is dat uiteraard ook mogelijk.

Bekijk onderstaand gerust de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle brochures van de producten waarmee wij werken zijn hier beschikbaar in pdf. De meesten zijn ook beschikbaar op ons bureel. Altijd welkom om vrijblijvend een brochure af te halen.

Draadafsluiting en -panelen

Draadafsluitingen, draadmatten, palen, draaipoorten,...; het gamma van Betafence kent geen grenzen. Als erkend installateur van Betafence kunnen wij u op een professionele manier vrijblijvend adviseren. Ieder product heeft zijn kenmerken, voordelen en toepassingen. Daarnaast is er dan nog de keuze tussen bovenbuis, betonplaat, of misschien wel –palen…. Wanneer u toch liever en budgetvriendelijk alternatief heeft, kunnen wij dat uiteraard ook aanbieden. 

houten afsluiting

Deze afsluitingen kunnen al dan niet worden gecombineerd met een breed gamma tuinpoortjes of dubbele houten poorten. Ze kunnen geplaatst worden met vierkante palen, gleufpalen of betonpalen, al dan niet met betonplaat onderaan. 

Wij bieden u de keuzen uit verschillende materialen en merken. Naast de vaste tuinschermen in grenen of tropisch hardhout zijn er  enkele alternatieven zoals de wandplanken of rabatdelen met tand en groef. Zeer in trek momenteel zijn onze vaste wanden in den, thermowood of hardhout planchetten.

houtcomposiet

Houtcomposiet tand en groef plankensysteem: het duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinschermen! 

Na jarenlange ervaring met de productie van composiet terrasplanken werd een uitzonderlijk tand en groef plankensysteem in houtcomposiet ontwikkeld waarmee u een modulaire tuinafscheiding kan creëren. Dankzij de bijhorende U-profielen en composietpaal bbouwen wij uw tuinafsluiting in alle richtingen, in alle breedtes (tot max 200cm) en in alle hoogtes (15 tot 195cm). Verkrijgbaar in Tropical Brown, Stone Grey en Graphite Black

Houtcomposiet lamellenafsluiting.

Door gebruik te maken van bestaande artikelen uit het tand en groef plankensysteem, aangevuld met een nieuwe plank en U-profiel bekomt u een stijlvolle afsluiting met een unieke structuur. Iedere plank is opgebouwd uit een aantal lamellen.

U kan het DuoFuse houtcomposiet assortiment hier in pdf bekijken.

steenkorven

Onze steenkorven worden speciaal op maat gemaakt en zijn bedoeld om gevuld te worden met stenen of keien. Ze kunnen worden uitgevoerd als wand of kolom en er kan op eenvoudige wijze een accessoire in worden geplaatst zoals bijvoorbeeld een brievenbus, waterval, haard of barbeque. Steenkorven worden meestal vrij fors uitgevoerd waardoor ze een uiterst robuuste uitstraling krijgen. De stenen of keien worden er vaak zo compact mogelijk ingestapeld.

Onze steenkorven zijn in de volgende maten verkrijgbaar:
            • maaswijdte van 50 x 50mm > stenen|keien 40 - 80mm
            • maaswijdte van 75 x 75mm > stenen|keien 60 - 200mm

Alle korven worden volledig uitgevoerd met topkwaliteit zink/aluminium draad, welke alle garantie biedt op doorroesten.

kanstanje-hazelaar

Streef je naar eenvoud en natuurlijke klasse? Deze tijdloze en eenvoudige omheining vormt een natuurlijke grens in de natuur. Het is een perfect aansluitend geheel dat in harmonie is met de natuurlijke omgeving.
Daarom is deze hoogkwalitatieve en duurzame kastanje afsluiting ideaal.

Het is op verschillende hoogtes ingebonden met dubbel gegalvaniseerde staaldraad. Deze afsluiting pas perfect bij de klassieke (oude) bouwstijl, pastorijstijl, landelijke stijl, hoevestijl,...

Tamme kastanje is zo duurzaam dat het ook zonder scheikundige behandelingen zoals impregnatie buiten kan gebruikt worden. Het houtvademecum classificeert onbehandeld kastanjehout in dezelfde duurzaamheidsklasse als tropische houtsoorten zoals Redwood en Mahonie.

Tuinpoorten