Afsluitingen

Tuinwanden

Houten Poorten

Alu poorten

Een gepaste afsluiting voor iedere tuin!

Wij bieden u verzorgde tuinafsluitingen in betonplaten, composiet, draad en hout. Er zijn steeds verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar, zodat u vrij bent in uw keuze. Hierbij werken we met kwaliteitsmerken, waardoor u zeker bent van een lange levensduur van uw omheining. Als u een poort in uw omheining wenst is dat uiteraard ook mogelijk.

Bekijk onderstaand gerust de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle brochures van de producten waarmee wij werken zijn hier beschikbaar in pdf.

Draadafsluiting en -panelen

Draadafsluitingen, draadmatten, palen, draaipoorten,...; het gamma van Betafence kent geen grenzen. Als erkend installateur van Betafence kunnen wij u op een professionele manier vrijblijvend adviseren. Ieder product heeft zijn kenmerken, voordelen en toepassingen. Daarnaast is er dan nog de keuze tussen bovenbuis, betonplaat, of misschien wel –palen…. Wanneer u toch liever en budgetvriendelijk alternatief heeft, kunnen wij dat uiteraard ook aanbieden. 

houten afsluiting

Deze afsluitingen kunnen al dan niet worden gecombineerd met een breed gamma tuinpoortjes of dubbele houten poorten. Ze kunnen geplaatst worden met vierkante palen, gleufpalen of betonpalen, al dan niet met betonplaat onderaan. 

Wij bieden u de keuzen uit verschillende materialen en merken. Naast de vaste tuinschermen in grenen of tropisch hardhout zijn er  enkele alternatieven zoals de wandplanken of rabatdelen met tand en groef. Zeer in trek momenteel zijn onze vaste wanden in den, thermowood of hardhout planchetten.

DUOFUSE | HOUTCOMPOSIET & ALUMINIUM

Duofuse is een toekomstgericht houtcomposiet materiaal dat de natuurlijke charme van echt hout combineert met de duurzame resistentie van moderne kunststoffen. Een composiet tuinafsluiting biedt niets dan voordelen ten opzichte van natuurlijk hout: Duofuse® houtcomposiet is op het zicht niet van vol hout te onderscheiden. Houtcomposiet behoudt zijn kleur en uitzicht in alle weersomstandigheden, het rot niet met de tijd, is makkelijk te onderhouden, vormstabiel en eenvoudig (zelf) te plaatsen mocht u dat wensen.

De tuinschermen zijn ook verkrijgbaar in aluminium. Deze zijn de beste investering om uw tuin tot in de puntjes af te werken. De combinatie van tijdloosheid en onderhoudsgemak zijn ideaal om tientallen jaren zorgeloos te genieten van uw tuin.

Wanneer u dat wenst kunnen wij als erkend verdeler uiteraard de simulatie en offerte met plaatsing voor u opmaken. Contacteer ons vrijblijvend.

steenkorven

Onze steenkorven worden speciaal op maat gemaakt en zijn bedoeld om gevuld te worden met stenen of keien. Ze kunnen worden uitgevoerd als wand of kolom en er kan op eenvoudige wijze een accessoire in worden geplaatst zoals bijvoorbeeld een brievenbus, waterval, haard of barbeque. Steenkorven worden meestal vrij fors uitgevoerd waardoor ze een uiterst robuuste uitstraling krijgen. De stenen of keien worden er vaak zo compact mogelijk ingestapeld.

Alle korven worden volledig uitgevoerd met topkwaliteit zink/aluminium draad, welke alle garantie biedt op doorroesten.

Vraag vrijblijvend offerte!

kanstanje-hazelaar

Streef je naar eenvoud en natuurlijke klasse? Deze tijdloze en eenvoudige omheining vormt een natuurlijke grens in de natuur. Het is een perfect aansluitend geheel dat in harmonie is met de natuurlijke omgeving.
Daarom is deze hoogkwalitatieve en duurzame kastanje afsluiting ideaal.

Het is op verschillende hoogtes ingebonden met dubbel gegalvaniseerde staaldraad. Deze afsluiting pas perfect bij de klassieke (oude) bouwstijl, pastorijstijl, landelijke stijl, hoevestijl,...

Tamme kastanje is zo duurzaam dat het ook zonder scheikundige behandelingen zoals impregnatie buiten kan gebruikt worden. Het houtvademecum classificeert onbehandeld kastanjehout in dezelfde duurzaamheidsklasse als tropische houtsoorten zoals Redwood en Mahonie.

Tuinpoorten

Voor elke gewenste afsluiting bieden wij een bijpassende poort. Gaande van "open" Betafence poortjes over houten poorten (in verschillende houtsoorten), tot poorten met metalen kader en houtinleg en volledig alu poorten. Deze kunnen al dan niet worden geautomatiseerd.

Voor (al dan niet vrijdragende) schuifpoorten en alu poorten zijn wij offeicieel verdeler van D-Fence voor de regio Gent - Eeklo.

Bekijk hier de verschillende brochures of contacteer ons vrijblijvend voor informatie of een offerte.