Zwembaden

Zwembaden

Uw totaalpartner

Na 13 jaar ontwerpen en aanleggen van tuinen vonden we in 2017 de tijd rijp om - in het kader van onze totaalprojecten - een extra service aan ons dienstenpakket.  Na de nodige verkenning van de markt, opleidingen en fabrieksbezoeken zijn we PROFI PARTNER van NIVEKO geworden (en ondertussen uitgegroeid tot de grootste van Belgiê).

NIVEKO is een topmerk met vooruitstrevende samenstelling, kwaliteit en service. Bovendien samen met Aquadeck onderdeel van de Pollet Pool Group met zetel te Waregem. Dé referentie op de zwembadmarkt en met 9 distributiecentra en 3 producenten verdeler van alle topmerken. U ziet: ook daar trekken wij ons lijn van totaalaanpak door: 1 groep, 1 aanspreekpunt voor zowel bad, technieken, ... Geen mengelmoes waar bij eventuele garantie iedereen het op iedereen steekt.

Daarnaast zijn er onze exclusieve loungepools en verdelen wij de INFINIT'EAU modulaire baden en houten zwembaden GARDIPOOL. Dit zijn kwalitatieve baden tegen aantrekkelijke prijzen, die onze klanten zelf plaatsen, al dan niet met werfbegeleiding of technische ondersteuning. 

Aarzel niet om informatie of een vrijblijvende offerte te vragen voor de eventuele plaatsing van uw zwembad. Ook voor vragen over een een eventuele bouwvergunning kunt u bij ons terecht. Indien nodig dienen wij dit voor U in en volgen de aanvraag op.

Als U dat wenst kunt U bij ons op bureel de demo's van de verschillende baden ook komen zien en voelen. Wel graag na afspraak.

NIVEKO Pools

Kunststofzwembaden op maat, geplaatst van A tot Z in eigen werkregio

Lees meer

NIVEKO Motion

Kunststofzwembaden met beweegbare bodem.

Lees meer

Infinit'eau zelfbouw

Modulaire zelfbouw zwembaden, geleverd over gans Vlaanderen

Lees meer

Gardipool zelfbouw

Houten zelfouw zwembaden, geleverd over gans Vlaanderen

Lees meer

Afdekkingen

Rolluiken, stavenafdekkingen, zomer- en winterafdekkingen

Lees meer

Techniek

Het hart van uw zwembad: lees meer over onze filtratie, pompen, zwembadverwarming en tegenstroomsystemen.

Lees meer

Onderhoud & Service

Winter- en zomerklaar maken. Onderhoud en interventie op zowel eigen baden als bestaande baden.

Lees meer

Webshop

In onze webshop kunt u niet alleen onderhoudsproducten en chemicaliën vinden, maar ook pompen, filters, warmtepompen,...

Bezoek hem hier