Zwembaden

Zwembaden

Uw totaalpartner

Na 13 jaar ontwerpen en aanleggen van tuinen vonden we de tijd rijp om - in het kader van onze totaalprojecten - een extra service aan ons dienstenpakket.  Na de nodige verkenning van de markt en opleidingen zijn we erkend verdeler - en later PROFI PARTNER - van NIVEKO geworden.

NIVEKO is een topmerk met vooruitstrevende samenstelling, kwaliteit en service. Bovendien samen met Aquadeck onderdeel van de Pollet Pool Group met zetel te Waregem. Dé referentie op de zwembadmarkt en met 9 distributiecentra en 3 producenten verdeler van alle topmerken. U ziet: ook daar trekken wij ons lijn van totaalaanpak door: 1 groep, 1 aanspreekpunt voor zowel bad, technieken, ... Geen mengelmoes waar bij eventuele garantie iedereen het op iedereen steekt.

Daarnaast bieden wij de INFINIT'EAU modulaire baden van Gardipool aan. Dit zijn kwalitatieve baden tegen aantrekkelijke prijzen, die wij plaatsen, maar die de meeste van onze klanten zelf plaatsen, al dan niet met werfbegeleiding of technische ondersteuning. 

Aarzel niet om informatie of een vrijblijvende offerte te vragen voor de eventuele plaatsing van uw zwembad. Als U dat wenst kunt U bij ons op bureel de demo's van de verschillende baden ook komen zien en voelen. Wel graag na afspraak.

NIVEKO Monopools

Kunststofzwembaden op maat

Lees meer

Infinit'eau

Modulaire zelfbouw zwembaden

Lees meer

Afdekkingen

Techniek

Onderhoud