Niveko

Niveko

Niveko

Niveko Polystone zwembad: de monopool van de toekomst!

Custom Built Monopools producent Niveko uit Tsjechië creëert unieke monopool zwembaden op basis van polypropyleen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de loop der tijd heeft NIVEKO het vertrouwen van klanten in heel Europa weten te winnen. Dankzij de continue monitoring van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën staat NIVEKO synoniem voor hoogwaardige zwembaden zonder concessies.

Wat mag u van uw Niveko Custom Built Pool verwachten:

- meer dan 20 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde werknemers, meer dan 450 gerealiseerde projecten per jaar.

- bijzonder duurzame materialen en een superieure afwerking

- een nauwgezet productieproces

- een bouwkundige plaatsing met gewapend beton onder en naast de kuip

- de volledige vrijwaring van osmose

- een uitgebreide keuze tussen skimmer- en overloopversies

- een volledig gepersonaliseerde opbouw en afwerking

- een moderne verleidelijk strakke look met loodrechte muren en hoeken

Wenst u een kuip groter dan 11,5 x 4 m? Dan wordt het zwembad bij u thuis vakkundig gemonteerd door de technici van de fabrikant zelf.

Types zwembaden

Het brede portfolio omvat de skimmerzwembaden TOP LEVEL met een verhoogde waterspiegel en verschillende soorten overloopzwembaden, die beeldbepalend voor NIVEKO zijn geworden. De basisuitvoering MULTI is uitgerust met een rooster van pvc of natuursteen. Designoplossingen omvatten de varianten met een oneindige overloop INFINITY, die geschikt zijn voor verschillende soorten terrein. De individuele oplossing ADVANCE maakt gebruik van natuursteen. Bij het minimalistische concept van EVOLUTION schept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak. Het overloopzwembad UNDERFLOW vormt een zeer individuele oplossing, waarbij het water onder de vloer wegstroomt en een rand of uiteinde van de overloopgoot overbodig wordt.

Vraag ons vrijblijvend meer informatie of een offerte

of bezoek voor meer informatie de officiële website www.niveko-pools.com.

Of download de productcataloog of afbeeldingscataloog

Mogelijke trappen

Elk Niveko zwembad is uniek en wordt voor u op maat ontworpen. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende trappen. In onze cataloog vindt u deze allemaal terug. Onderstaand de meest verkochte trappen: