Zwembadtechnieken

Het hart van uw zwembad!

Een goed zwembad begint met helder water.  En helder water dient vooral te komen van een goed technisch filterpallet.  De techniek van een zwembad is de laatste jaren steeds belangrijker aan het worden.  Zwemmen in helder en gezond water, met zo weinig mogelijk toevoeging van chemische producten, is zonder twijfel te toekomst, en is vandaag al perfect mogelijk.  De basis is een goede pomp, een ruime filter, gevuld met hoogstaande filtermedia.  Ook de ontsmetting met UV licht, is bijna een standaard geworden.

Ik selecteerde een kwalitatief technisch pallet dat standaard is bij al onze installaties en bieden zelfs systemen aan voor volledig chloorvrij zwemmen. Daarnaast beschikken wij over een ruim gamma filters, pompen, warmtepompen, ... en zelfs complete filtersets in verschillende prijsklassen. Niet alle klanten en baden hebben immers dezelfde noden.

Naast de technieken bij nieuwbouw staan wij ook in voor de renovatie of vervanging van technieken bij bestaande baden. Contacteer ons gerust voor advies of een prijsgave.

Technisch lokaal

Bij de installatie van de verschillende technische componenten zorgen wij ervoor dat alles overzichtelijk geplaatst en gelabeld wordt.