NIEUW - Smart Energy Management System

Productinfo -

NIEUW - Smart Energy Management System

Op zoek naar een een energiezuinige oplossing voor Uw zwembad?

Met de bluematic oplossing kunnen we op een eenvoudige manier elk zwembad slim en energiezuinig maken.

Zeker nu de energieprijzen de pan uit swingen, krijgen wij meer en meer de vraag naar energiezuinige oplossingen voor hun zwembad. Om aan deze vraag te kunnen voldoen en onze klanten te kunnen helpen om hun energie optimaal te beheren, lanceert bluedrops een innovatieve en duurzame oplossing: het Bluematic Smart Energy Management System. 

Dit systeem verhoogt het eigen gebruik van opgewekte energie van zonnepanelen dankzij een datamodule en aanstuursysteem. Door de combinatie van deze systemen bieden we U als zwembadeigenaar een slim zwembad met beperkte energiekost.  

Hoe werkt het nu concreet?

 

Bluematic verhoogt het eigen gebruik van opgewekte energie via zonnepanelen dankzij de P1 Data Module en Pool Command met als resultaat een slim zwembad met beperkte energiekost. Geschikt voor zowel nieuwe zwembaden of als voor renovaties.Je koppelt op een eenvoudige manier de blueplus toestellen zoals filterpomp, warmtepomp en waterbehandeling en je krijgt inzicht in alle parameters van het zwembad.

De bluematic P1 Data Module registreert via de P1 poort van de digitale meter de meterstanden en toont actueel verbruik alsook eventuele overproductie. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld jouw warmtepomp automatisch te laten verwarmen bij een overproductie aan zonne-energie van je zonnepanelen, gratis dus!

Het systeem kan op een eenvoudige manier bediend worden via de smartphone applicatie door U als klant. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om op afstand uw zwembad te monitoren.

Download hier het informatieblad

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of prijzen!