Ontwerp

Ontwerp

Studie & Vergunningen

Ontwerp | Studie | Vergunningen

Misschien weet u al hoe uw tuin er zou moeten uitzien qua vormgeving, beplanting, bestrating... Of misschien hebt u nog helemaal geen beeld voor ogen van uw tuin? In beide gevallen kan u beroep doen op onze ideeën en ervaring.

Wij helpen u graag bij het maken van juiste, doordachte keuzes, zowel voor uw beplanting als voor bestrating, afsluiting, verlichting, ... Daartoe ontvangt u voor onze eerste afspraak onze cheklist waarmee je zelf al aan de slag kunt en wij een beter idee hebben van uw wensen.

Als U een zwembad wenst (te laten) aanleggen helpen we je de juiste keuzes te maken naar inplanting, technieken, waterbehandeling, veiligheid, kleuren ... toe.

Eens de ontwerpen op punt staan en we overgaan tot uitvoering kunnen wij voor u omgevingsvergunningen voor zwembad, bronbemaling,... in orde brengen. U ziet, onze service begint bij het eerste contact tot de oplevering.

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hier op bureel overlopen we uw wensen en noden. Aan de hand van foto’s, catalogi en ons toonpark kunnen we u hier al de lijnen uitzetten waarbinnen het ontwerp zal kaderen. Tijdens dit gesprek vragen wij ook enkele foto’s van de huidige toestand en het inplantingsplan van uw woning mee te brengen.

2. Voorontwerp

Dit resulteert in een voorontwerp die we bij een volgend bezoek terug grondig bespreken. Op die manier komen we samen tot een definitief ontwerp.

3. Finaal ontwerp

Eens het voorontwerp en de offerte definitief zijn, wordt een ontwerp en eventueel nog andere plannen getekend zoals een matenplan, een beplantingsplan of verlichtingsplan. Als u dat wenst kunnen wij ook een 3D visualisatie maken (tegen meerprijs).

U ontvangt dan ook een offerte voor de eventuele werken.

Het staat u vrij dit plan dan te laten uitvoeren door ons, maar u kunt evengoed zelf aan de slag met het plan en onze hulp inroepen voor de delen die u zelf niet ziet zitten. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

4. Ontwerpkost

De prijs voor een ontwerp is afhankelijk van de grootte van de tuin, de complexiteit van het ontwerp en welke plannen u wenst. 

Een ontwerp kost bij ons 350€ exclusief btw, ongeacht de grootte van de tuin.

-

Bij elk ontwerp wordt ook een offerte opgesteld voor de eventuele uitvoering van de werken. Wanneer de werken (deels) door ons mogen uitgevoerd worden is het ontwerp volledig gratis.

5. Vergunningen omgevingsloket

Hebt u voor de uitvoering van de werken, plaatsing van tuinhuis of zwembad, ... een vergunning nodig?

Wij kunnen voor u de nodige plannen voorzien EN de bouwaanvraag indienen, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Het tarief voor aanvraag bouwvergunning is 350€ exclusief btw (enkel indien de werken door ons worden uitgevoerd).