Welkom in de toekomst van het zwembad met de NIVEKO Motion Pool.

Welkom in de toekomst van het zwembad met de NIVEKO Motion Pool.

Technologische vooruitgang beïnvloedt tegenwoordig elk aspect van ons leven. Het is dan ook geen wonder dat ook traditionele zwembaden revolutionaire veranderingen doormaken. NIVEKO komt nu met een product dat de grenzen van gewone zwembaden overschrijdt en een nieuw tijdperk opent voor de zwembadwereld. NIVEKO introduceert een multifunctioneel zwembad dat flexibel is voor ieder gezinslid en tegelijkertijd een uitzonderlijk, technologisch geavanceerd product met een tijdloos design – een zwembad met een beweeglijke bodem!

Innovatief ontwerp en technologie

NIVEKO Motion Pool staat voor een combinatie van toptechnologie, de kwaliteit van NIVEKO zwembaden en ruim 30 jaar ervaring. Met het oog op maximaal comfort leveren wij een All-in-One product in de vorm van een zwembad met een beweeglijke bodem waar geen aanvullende installatie voor nodig is. Deze aanpak onderstreept ons streven om niet alleen een uitzonderlijk product te leveren, maar ook een naadloze en snelle werkwijze van begin tot einde aan te bieden.

 

Flexibiliteit en veiligheid

Dankzij de beweeglijke bodem kan de zwembaddiepte eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De diepte van het zwembad kan op elk niveau tussen 0 en 150 cm worden ingesteld, waardoor het kan worden gebruikt als volwaardig zwembad voor volwassenen of als dompelzwembad voor kinderen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het zwembad ook toegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit en geschikt is voor revalidatiedoeleinden. NIVEKO Motion pool past zich aan al je behoeften aan.

Veiligheid staat bij ons voorop! Als het zwembad niet onder toezicht staat of niet wordt gebruikt, kan de bodem tot aan het niveau van het omringende terrein worden opgeheven zodat het zwembad voor niemand toegankelijk is. Zo wordt een veilige ruimte gecreëerd voor elk lid van het gezin, inclusief huisdieren.

 

Een milieuvriendelijke en economische oplossing

NIVEKO Motion pool is niet alleen zuinig, maar ook in bouwkundig opzicht een milieuvriendelijke oplossing. Het systeem is eenvoudig te bedienen en maakt geen gebruik van hydraulische of mechanische aandrijvingen. Door het ontbreken van olie of smeermiddelen wordt het risico op vervuiling van het zwembadwater geëlimineerd, zodat er geen ongewenste stoffen in het water komen.

Bovendien gaat de beweeglijke bodem op effectieve wijze oververhitting en temperatuurverlies tegen en minimaliseert waterverdamping. Ook wordt het binnendringen van vuil geblokkeerd, waardoor er beduidend minder onderhoud nodig is. Het zwembad hoeft niet te worden klaargemaakt voor de winter, omdat de beweeglijke bodem tegelijkertijd als een doeltreffende overkapping werkt.

 

Afgestemd op jouw levensstijl

NIVEKO Motion pool beschikt over alle voordelen van de klassieke NIVEKO zwembaden, waaronder natuurlijk de eenvoudige installatie, maar met een vleugje luxe en innovatie. Met zijn oogverblindende design, uitmuntende kwaliteit en praktische functionaliteit is het een ideale keuze voor wie meer dan alleen de gebruikelijke mogelijkheden van zijn zwembad verwacht.

Met slechts één klik of draai aan de sleutel tover je je zwembad om tot een volwaardig terras, waardoor je de ruimte in je tuin optimaal kunt benutten.

 

Over NIVEKO

NIVEKO is een vooraanstaande zwembadfabrikant met meer dan 30 jaar ervaring. Met trots presenteren wij een innovatieve benadering van design en technologie die ons in staat stelt om klanten eersteklas producten aan te bieden die alle gangbare normen te boven gaan. NIVEKO Motion Pool gaat nog een stap verder door klanten niet alleen een zwembad, maar letterlijk een ongeëvenaarde ervaring te bieden.