Unieke zwembaden met innovatieve toets

Bedrijfsnieuws, Niveko -

Unieke zwembaden met innovatieve toets

Producent van monopools NIVEKO creëert unieke hightech polymeer zwembaden op maat. Het bedrijf uit Tsjechië is een van de vertrouwde fabrikanten in de Pollet Pool Group uit Waregem. Gaandeweg won het het vertrouwen van klanten en professionele installateurs in heel Europa. Met zijn duurzaam geproduceerde monoblok zwembaden, die volledig inspelen op de noden en wensen van de klant.

NIVEKO staat bekend om zijn innovatieve geest en aanpak. De zoektocht naar balans tussen business, creativiteit en techniek staat centraal in de bedrijfsvisie. Al van bij haar ontstaan legt de onderneming bovendien grote nadruk op een milieuvriendelijke aanpak en respect voor de natuur. Omdat NIVEKO zijn eendelige zwembaden altijd op maat maakt, speelt het tot in het kleinste detail in op de wensen en behoeften van elke individuele klant. Zonder beperkingen qua vorm en ontwerp: elk zwembad dat de productiehal verlaat, is volkomen uniek. Een zwembad dat de persoonlijkheid van zijn eigenaar weerspiegelt, is tegenwoordig iets bijzonders

niveko overflow evolution ken de vos

Een monoblok zwembad is snel en eenvoudig te installeren. Het zwembad verlaat de productiehal volledig voorbereid om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en te garanderen dat het zwembad gebruiksklaar is zodra het geïnstalleerd is. Bovendien wordt het op een exact tijdstip geleverd; zo kom je je installatietermijn naar je klanten correct na en blijven de installatiekosten onder controle. Tijdens het installatieproces wordt het zwembad ingebetonneerd, zodat het zijn vorm behoudt en langer meegaat. Bovendien spelen, in tegenstelling tot klassieke betonnen zwembaden, de weersomstandigheden geen grote rol bij de installatie van een monoblok zwembad.

Continue vernieuwing

Kleine en grote technische innovaties zijn dagelijkse kost bij NIVEKO. De ontwikkelingsafdeling volgt de laatste trends op de markt en komt met nieuwe oplossingen die voortbouwen op state-of-the-art technologieën en geavanceerde processen, in combinatie met een lange traditie in de zwembadindustrie en de nadruk op eerlijk handwerk.

Een mooie illustratie van die drang naar innovatie is het Plus-assortiment: NIVEKO‘s meest geavanceerde zwembad tot nu. De roestvrije, stalen inbouwelementen zijn door de fabrikant tot in het kleinste detail verfijnd, direct in de zwembadromp ingebouwd en met het NIVEKO-logo gemarkeerd. Het Plus-concept combineert een frisse elegantie en precies vakmanschap.

In de herfst werd het overloopzwembad Underflow op de internationale zwembad-, sauna- en wellnessbeurs Aquanale in Keulen gepresenteerd: een uniek bad uit het portfolio van NIVEKO dat de allerbeste eigenschappen van skimmer- en overloopzwembaden combineert. Het wateroppervlak verdwijnt onder het omlig­gende terras, zodat er minimaal waterverlies optreedt tijdens het zwemmen en het water in het zwembad steeds op het hoogste niveau blijft. De praktische functionaliteit van de Overflow Underflow is niet zijn enige troef. De onzichtbare rand van het zwembad, die onder het omringende terras verdwijnt, maakt het bad tot een mooi en opvallend element in elke tuin.

Internationaal gegroeid en klantgericht

Het bedrijf, ontstaan in Tsjechië, breidde al snel uit over achttien verschillende landen en is klaar om de Benelux te veroveren. Zijn strategie? De klanten centraal stellen en luisteren naar hun noden en wensen. Zo maakt NIVEKO het leven van zijn zakenpartners eenvoudiger, bijvoorbeeld door voortdurend efficiënte online tools te ontwikkelen die hun tijd besparen en het werk vergemakkelijken. Klanten waarderen bovendien de familiale sfeer in de onderneming, ook nu NIVEKO deel uitmaakt van de internationaal gerenommeerde Belgische Pollet Pool Group. De waarden van het bedrijf vullen deze groep goed aan en ze delen gemeenschappelijke doelstellingen: de nadruk op duurzaamheid en respect voor de natuur en het milieu. 

Meer informatie of offerte?

Wie meer informatie wil kan de site www.niveko-pools.com bekijken. Op de site kunt u onmiddellijk een offerte vraag indienen of U kan contact nemen met één van de Profi Partners in België, waarvan Ken De Vos er uiteraard één is. Contacteer ons gerust voor uw vragen of een vrijblijvende offerte voor uw NIVEKO zwembad. 

 

Bron: zwembadbouw.eu. Lees hier het volledige artikel na.