Sneak peek nieuwigheden 2024

Bedrijfsnieuws, Productinfo -

Sneak peek nieuwigheden 2024

Zoals u weet zitten wij nooit stil. Achter de schermen hebben wij al hard gewerkt aan het komende zwembadseizoen. We geven je dan ook graag een ‘sneak peek’ van onze nieuwigheden voor 2024. Binnenkort zullen deze ook in onze zwemshop verschijnen. 

Onze focus ligt daarbij op meer comfort, meer controle en een efficiënter energiebeheer. Zoals u van ons gewoon bent: totale ontzorging voor u als klant met een maximale service. 

1. Warrior X

De draadloze revolutie in zwembadreiniging

Ontdek de toekomst van zwembadreiniging met Warrior X en zijn Al technologie. Met de AI-draadloze technologie en geavanceerde Full-inverter technologie kun je genieten van maximaal 8 uur reiniging per oplaadbeurt. Stel eenvoudig de reinigingscyclus in via de X-Warrior app en laat de robot draadloos je zwembad schoonhouden, zelfs tot 2 weken lang met slechts één oplaadbeurt! Profiteer van geoptimaliseerde flow control en Intelligent 3D S path voor maximale efficiëntie.

Bekijk hier de brochure van de WARRIOR X met alle info of koop hem hier in onze webshop.

2. Dolphin Liberty

De nieuwe generatie snoerloze zwembadreinigers
Maak kennis met de Dolphin LIBERTY, de next level zwembadreiniger. Met zijn snoerloze ontwerp, inductief opladen en innovatieve functies zoals "Eco Mode" en "Cycle Selector," biedt de Dolphin LIBERTY ongeëvenaarde wendbaarheid en efficiëntie. Beheer met gemak het zwembadonderhoud via de MyDolphinTM Plus app met Bluetooth® connectiviteit.

Maak kennis met de Dolphin LIBERTY 200 uitgevoerd met een nieuw draadloos ontwerp en een ongeëvenaarde wendbaarheid, inductief (draadloos) opladen, en een magnetische aansluiting voor een simpele ‘vastklikken en weglopen’ aansluiting. Met krachtig, intensief schrobben en een superieur filtersysteem kan je hetzelfde betrouwbaarheids- en serviceniveau krijgen als bij andere Dolphin producten - nu draadloos! 

De Dolphin LIBERTY 400 houdt daarenboven jouw zwembad de hele week schoon met korte en effectieve reinigingscycli in "ECO MODUS". Met de keuzeknop kan je kiezen tussen alleen bodem, of bodem- en wandreiniging. Met de ‘Click-Up’ optie kan je de bodemzuiger supergemakkelijk uit het water halen. De LIBERTY 400 beschikt ook over de MyDolphin TM Plus App voor eenvoudige bediening en  het instellen van de programma’s. 

Bekijk hier de brochure van de LIBERTY met alle info.

3. Mister Pure

Elegantie hand in hand met functionaliteit
Ervaar de elegantie van Mister Pure, uitgerust met een ingebouwde PH-dosseerpomp, wifi-module en Modbus RS485-aansluiting. Met touchscreen bediening en een hydrolyse/elektrolysecel met een levensduur van +10.000 uur, biedt Mister Pure een eenvoudige manier om de waterkwaliteit te visualiseren. De Full Inverter zoutchlorinator met INVERTURBO technologie zorgt voor zelfregulerende productie van 0% tot 130%, perfect voor elke gelegenheid, zelfs voor een last-minute pool party!

    

Eigenschappen
• Zeer elegant ontwerp
• Uitgerust met ingebouwde PH-dosseerpomp met een capaciteit van 260ml/min
• Uitgerust met ingebouwde wifi-module en Modbus RS485-aansluiting en dus compatibel met Wattr en Space.
• De sensoren worden netjes weggewerkt door het meegeleverde deksel op het meetwaterhuis.
• Lange levensduur van de hydrolyse/elektrolysecel 10.000+ uur.
• Werkt met een zoutgehalte van 1 tot 5 gram per liter.
• Voorzien van touchscreen met intuïtieve bediening
• Eenvoudige manier om de waterkwaliteit te visualiseren, ideaal voor de eindgebruiker
• Full inverter zoutchlorinator met INVERTURBO technologie en 130% turbo modus
• Zelfregulerend van 0% tot 130% productie. 130% productie zorgt ervoor dat je snel een goed gedesinfecteerd zwembad hebt voor bv. een pool party.

Bekijk hier de brochure van de MR PURE of koop hem hier in onze webshop

4. Wattr

De slimme pool controller van de toekomst

    

Wattr is de nieuwste zelflerende en meest gebruiksvriendelijke zwembadcontroller. Wattr spreekt moeiteloos met alle cruciale toestellen binnen een zwembadinstallatie. De software begrijpt het dagelijkse energieverbruik in de woning, kent de wensen van de eindgebruiker en zet automatisch het ideale scenario in gang. Dat levert al snel 30% procent energiebesparing op en maximaal comfort. Via één app houdt de zwembadeigenaar totale controle.

In dit systeem zijn verschillende configuratiemogelijkheden, ook voor reeds bestaande zwembaden en installaties. Onderstaand een voorbeeld met een Besgro automatisch terugspoelventiel, een oxilife, een pomp en warmtepomp. Conctacteer ons gerust om te kijken als dit ook voor uw bestaand zwembad een oplossing kan zijn!

Bekijk hier de brochure van de WATR pool controller