Overname activiteiten Gino Speybroeck

Bedrijfsnieuws -

Overname activiteiten Gino Speybroeck

Vanaf 1 januari 2020 nemen wij de activiteiten over van: 

Gino is in de streek (en eigenlijk ver daarbuiten) geen onbekende in de grondwerken. Hij heeft meer dan 30 jaar actief geweest in grondwerken, opritten, terrassen, afsluitingen, ... De laatste 3 jaar heeft hij zich enkel nog toegelegd op rioleringswerken en scheiden van regen- en afvalwater.

Bij mijn opstart in 2005 was Gino voor mij een zeer belangrijk iemand, heeft me begeleid en enorm veel geleerd. Zonder hem zou ik nooit staan waar ik vandaag sta. Het is voor mij dan ook niet zomaar een overname, neen, het is de cirkel die rond is. Gino begint te denken aan zijn welverdiend pensioen - helaas zonder opvolgers - en ik ben trots samen met hem die laatste jaren te kunnen rondmaken. Deze overname was dan ook een zeer logische beslissing waar ik niet lang moest over nadenken en die ons bedrijf en totaalaanpak alleen maar kan versterken!

Gino vervoegt vanaf 1/1 ons team en zal instaan voor het mee opvolgen van onze werven en het gedeelte rioleringswerken, waar hij ook contactpersoon voor blijft. U kan hem steeds bereiken op 0475/46.58.85. 

Voor u als klant veranderd er niet veel, integendeel, door deze samenwerking zullen onze werven nog efficiënter verlopen en zullen wij nog beter kunnen inspelen op vragen van de klant

Wij kijken - samen met U - alvast uit naar 2020!!