Opendeur | Bouwroute | Bezoek ons op 26 maart 2023!

Bedrijfsnieuws, Niveko -

Opendeur | Bouwroute | Bezoek ons op 26 maart 2023!

Download hier het persbericht.

TUIN- OF ZWEMBADPLANNEN? KENNIS MAKEN? GEWOON NIEUWSGIERIG?

Kom dan zeker eens bij ons langs tijdens de Bouwroute op 26 maart tussen 10u en 18u, iedereen is welkom! We geven u alle uitleg over de aanleg van uw tuin en/of de bouw van een zwembad. 

Kom in een ongedwongen sfeer (uiteraard met een hapje en een drankje) kennis maken met ons bedrijf, onze projecten, onze machines en onze mensen. Drink een glaasje in de bar en geniet van een hapje op de plancha terwijl de kids ravotten op het springkasteel of in de spelletjeshoek. Op de opendeur lanceren we tevens 2 nieuwe producten waarvan we erkend dealer werden en uiteraard... verschillende kortingen en acties!

SPREKERS VANAF 14U: KEN DE VOS, PORAZZO, COVERSEAL &... NIVEKO POOLS

Nieuw dit jaar is dat we op onze opendeur ook een aantal sprekers / fabrikanten uitnodigden om hun product persoonlijk voor te stellen. 

Om 14u00 zal Ken De Vos - naar aanleiding van de deelname van "Ondernemers voor de klas" - voor het eerst zijn verhaal doen en het bedrijf voorstellen. Op 18 jaar werd een lange weg afgelegd van het ouderlijk tuinhuis van 20m² naar het huidige bedrijfsgebouw van meer dan 500m² en een team van 12 mensen. Hij zal ook een bijzonder project van 2022 aan U voorstellen: de plaatsing van een overloopzwembad in Kroatië. 

Daarna - rond 14u30 - komt Seppe Craenhals van NIVEKO aan de beurt. jawel, NIVEKO POOLS komt persoonlijk vanuit Tsjechië naar onze opendeurdag om een presentatie te geven over deze unieke zwembaden en een antwoord te geven op Uw vragen. Een unieke kans om rechtstreeks met de fabrikant te praten en te profiteren van onze opendeuracties!  

  

Rond 15u verwachten we Jonathan Kesteleyn van PORAZZO die dé waterdoorlatende verharding van de toekomst aan u komt voorstellen. Een duurzame en innovatieve oplossing met onmiskenbare voordelen. Met het Porazzo systeem maak je je verharding klimaat-, water- en natuurvriendelijk. Tegelijk behoud je de performantie en esthetiek van andere verhardingen, zoals grind en natuursteen. Iets wat wij als tuinarchitecten / aanleggers in het Gentse zeker kunnen gebruiken. We zijn dan ook trots aan te kunnen kondigen dat Tuin & Zwembad Ken De Vos erkend plaatser wordt van dit product! Lancering, met uiteraard lanceringsactie, op 26 maart! 

Om 15u30 komt onze laatste spreker: Jean Vermeulen van COVERSEALOm aan de vraag naar veilige zwembadafdekkingen te kunnen voldoen sloot KEN DE VOS begin maart een overeenkomst als verdeler met het Waalse COVERSEAL. Deze afdekkingen zijn geschikt voor zowel nieuwe als bestaande zwembaden en veiligheid staat centraal. Het zwembad wordt volledig afgesloten en is zo perfect veilig voor huisdieren, personen,... Daarnaast komt dit ook de waterkwaliteit en het energieverbruik ten goede.

U ziet het, voor ieder wat wils, en dus meer dan de moeite waard om eens te komen luisteren. Interesse in één van onze producten? Dan kan je bij één van onze medewerkers of Ken zelf terecht voor een offerte op maat!.

ONZE OPENDEURACTIES (geldig van 1 maart tot 30 april!)

1. 10% korting op NIVEKO zwembaden

Niveko uit Tsjechië (en één van de fabrikanten in de Pollet Pool Group uit Waregem) creëert unieke high tech polymeer zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien  zijn de baden volledig geïsoleerd en worden ze rondom in gewapend beton gegoten. Lees hier meer over deze baden.

   

2. 10% Lanceringsactie COVERSEAL zwembadafdekkingen

Sinds begin maart zijn wij official dealer voor COVERSEAL zwembadafdekkingen. Bij deze afdekkingen staat veiligheid centraal. Uw zwembad wordt volledig afgesloten en is zo perfect veilig voor huisdieren, personen,... Dit komt ook de waterkwaliteit ten goede (geen vuil in het water) en het energieverbruik. Deze technologie wordt al jaren in de industriële sector toegepast, met name in de branche van de soepele, snel openende deuren. Ze werd in 2007 aangepast aan de specifieke en erg strenge normen van de zwembadwereld. 

Kom deze afdekkingen ontdekken en geniet van 10% lanceringskorting! Op onze site kunt u hier al meer informatie vinden

3. Lanceringsactie PORAZZO waterdoorlaatbare verharding

We zijn trots dit innovatieve product te kunnen lanceren op onze opendeurdag en geven daarom een mooie lanceringskorting als u uw terras of oprit wilt laten aanleggen met PORAZZO. Steden en gemeenten willen zo weinig mogelijk verharding zien en daar kunnen we nu, dankzij Porazzo, een antwoord op bieden. Met dit systeem kunnen we in onze ontwerpen de verhardingen naar beneden krijgen en dus gemakkelijker vergund krijgen. Kom het materiaal bekijken en voelen, Jonathan vertelt er u alles over!

4. €20 per kubieke meter water korting op zelfbouwbaden

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijker alternatief? Dan bieden onze zelfbouwbaden Infinit'eau & Gardipool misschien een uitkomst! Van 1 maart tot 30 april ontvang je bij de bestelling van een zwembadkit maar liefst 20€/m³ korting!

Bijvoorbeeld:
Je bestelt een Infiniteau zwembad van 3 x 5 m met een watervolume van 19 m³. Dan krijg je van ons een korting van 20 euro/m³ x 19 m³ = 380 euro incl. btw.

Kies je voor een houten Oblong zwembad van 4,6 x 8,1 m met een watervolume van 40,5 m³, dan krijgt je een korting van 20 euro/m³ x 40,5 m³ = 810 euro incl. btw

Deze korting geldt ook in de webshop en wordt automatisch toegepast bij afrekenen tijdens de looptijd van de actie! 

5. 10% korting op de gehele (nieuwe) collectie TUININRICHTING

Wij geloven dat we van thuisblijven een vakantie kunnen maken. Onze meubelen staan synoniem voor ultiem comfort, tijdloze uitstraling en makkelijk onderhoud. Dankzij de duurzame materialen is het niet nodig om je meubilair op te bergen onder eender welke weersomstandigheden. Ze kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Regen, stof en andere vuiltjes kunnen simpelweg worden afgespoten voor je verdergaat met genieten! Maak hier al kennis met het gamma.

   

6. BBQ demo's en uiteraard... 10% korting

Net zoals vorig jaar stellen we tevens ons gamma aan Kamado's & Plancha's aan U voor. En ja, u zal kunnen proeven en zelf proberen... Wij voorzien doorlopend hapjes op de plancha, bereid door Luc, onze BBQ specialist! Mocht het je bevallen kan je er eentje mee naar huis nemen met 10% korting en thuis zelf verder experimenteren en genieten.

  

7. WIN een terrasverwarmer met hoes twv 798€!

Last But not least: doe mee aan onze wedstrijd en wie weet wint U wel onze Belmondo terrasverwarmer met hoes twv 798€. Dit is de Rolls Royce onder de mobiele terrasverwarmers en is ontworpen met oog voor design. Geen logge patio-heater, maar een gestileerde krachtpatser. Deze infrarood heater straalt niet alleen warmte maar ook klasse uit!

Als je niet de gelukkige winnaar bent kan je hem nog altijd bestellen op onze site tot 30/4 met de 10% opendeur korting.

 

Wens je meer informatie over onze opendeurdag of onze diensten? Contacteer ons dan vrijblijvend!

Lees ons artikels ook in de media:

- Zwembadbouw.eu

Download hier het persbericht.