Nieuw: EVO FLEX tuinverlichting van IN-LITE

Productinfo -

Nieuw: EVO FLEX tuinverlichting van IN-LITE

Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van de nieuwe  EVO FLEX. De magie van deze lijnverlichting zit in de flexibiliteit van het product, waardoor deze in elke gewenste vorm te gebruiken is. Of je een strakke tuin met rechte lijnen of een tuin met organische vormen wil verlichten, EVO FLEX past altijd. 

Overdag zie je het armatuur niet, maar in de avond creëert het een buitengewoon bijzondere sfeer die zowel artistiek als functioneel is.

 

EVO-CONCEPT
EVO FLEX is een artistieke aanvulling op het EVO-concept. Een concept biedt een oplossing voor de gehele tuin. EVO bestaat uit staande lampen, wandlampen, grondspots en opbouwlampen. 

Het kenmerkende strakke en architectonische uiterlijk maakt het een echte eyecatcher voor in de tuin. Hou je van een premium look, kies dan voor het EVO-concept.

  

FLEX YOUR CREATIVITY

Creëer jouw ideale lichtbeeld met de verschillende producten van EVO FLEX. Zo is de flexibele lijnverlichting verkrijgbaar in één, twee en drie meter. Kom je niet helemaal uit met de beschikbare maten? Geen probleem! Je knipt EVO FLEX eenvoudig op de juiste lengte. Hierdoor bepaal je zelf tot op de centimeter hoe je de EVO FLEX monteert.

INSTALLATIE

Net zoals alle andere armaturen van IN LITE is ook de EVO FLEX zeer eenvoudig aan te sluiten en te installeren:

Met de juiste kennis, producten en service laten wij zien wat buitenverlichting met jouw tuin kan doen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

Het gamma aan verlichting kunt u hier op onze site bekijken.