HUISKAMER met de hemel als dak (artikel Chic Gardens najaar 2021)

Bedrijfsnieuws, In de media, Niveko -

HUISKAMER met de hemel als dak (artikel Chic Gardens najaar 2021)

In de editie Chic Gardens najaar 2021 verscheen onderstaand artikel, het volledige artikel van 6 pagina's (auteur Patrick Retour) met layout kunt u onderaan terugvinden:

De realisatie van een tuin vergt de nodige knowhow en deskundigheid. Dan is het een plus als je samenwerkt met een professional die het overzicht bewaart.

TUINEN VAN KEN DE VOS GROEIEN STEEDS UIT TOT LUXUEUZE HUISKAMERS MET DE HEMEL ALS DAK BOVEN HET HOOFD

Mensen zien hun droomtuin vandaag als een compleet buitengebeuren met
alles erop en eraan: planten en bomen, gazon, snoeivormen, oprit, terrassen, zwembad, poolhouse, carport. Ken De Vos kan zich daar goed in vinden, deze tuinarchitect is immers gespecialiseerd in groene totaalconcepten.

Raad en daad

“Wij zijn al actief sinds 2005 in het ontwerp en/of de aanleg van tuinen”, vertelt Ken De Vos. “Ons totaalpakket omvat grond-, verhardings- en groenwerken.
Dat alles met eigen mensen en machines. En ook als je een deelopdracht hebt, ben je bij ons welkom.” Ken is nauw betrokken bij elke stap in het productieproces. Hij draagt elke klant een warm hart toe en legt zijn ziel in zijn creaties. Jouw project is dus in bekwame, toegewijde handen.

Ken De Vos Niveko zwembad

Transparantie troef

“Bij ons heb je slechts één aanspreekpunt, van ontwerp tot oplevering. De focus ligt daarbij op kwaliteit en service aan betaalbare prijzen.” In het jaar 2019 viel Ken zelfs de titel van ‘innovatief ondernemer Lievegem’ te beurt. “Omdat ik aanbod en correcte informatie zeer belangrijk vind, kun je op onze website alle pdf catalogi van de producten waarmee wij werken, terugvinden.”

Dat spreekt boekdelen

De getuigenissen van klanten op de site spreken boekdelen. Zo lezen we dat een klant eerst zijn terras zelf wou aanleggen maar last minute besliste
dit niet te doen. Ken De Vos sprong meteen in de bres. Er volgde een foutloze uitvoering nog voor de zomer, en aan een correcte prijs. De communicatie tijdens de werken verliep snel en duidelijk. ‘Alle afspraken zijn goed nagekomen.’ Elders noteren we: de werken zijn gestart op de afgesproken datum en alles is vlot verlopen. ‘We zijn heel tevreden met het resultaat. Dikke duim!’ En tot slot raadt men aan: als je van je tuin een pareltje wil maken, neem dan zeker eens contact op met Ken De Vos.

Ken De Vos Niveko zwembad

Talent dat bovendrijft

Met een zwembad geniet je dubbel van een tuin. Welnu, dat treft, Ken De Vos is niet toevallig een kei op dat vlak. Door het profi partnership met Niveko is de kwaliteit gegarandeerd. Bovendien komt zijn talent als tuinarchitect echt bovendrijven als je ziet hoe hij er in slaagt om het bad te integreren in het geheel. Daarnaast is Ken ook verdeler van de Infinit'eau modulaire zelfbouwbaden.

Zwembadpartnership

Ken De Vos is één van de Niveko profi zwembadpartners in België en mag daarop terecht trots zijn. “Deze status hebben we verkregen door het volgen van opleidingen in de fabriek en door onze enorm constructieve samenwerking met deze leverancier die zijn sporen heeft verdiend. En het helpt uiteraard ook dat wij inmiddels met succes al heel wat realisaties op ons palmares hebben.”

Ken De Vos Niveko zwembad

Kruisbestuiving

Misschien heb je geen idee hoe je tuin er zou moeten uitzien qua vormgeving, beplanting en bestrating. Je ziet het niet voor ogen, kunt er maar geen beeld van krijgen. Geen probleem. “We staan ter beschikking met onze ervaring, vakmanschap en materialenkennis.” In een persoonlijk gesprek doet Ken aan kruisbestuiving en komt bij hem nadien automatisch de inspiratie opborrelen.

Ken De Vos Niveko zwembad

Wonen onder de zon

“Wij helpen je graag bij het maken van de juiste doordachte keuzes, zowel voor de beplanting als de tuinafsluiting en -verlichting bijvoorbeeld. En ook wanneer je een zwembad of zwemvijver wil, helpen we bij het inplannen en de technische ondersteuning.” Tuinen van Ken De Vos groeien steeds uit tot luxueuze huiskamers met de hemel als dak boven het hoofd. Je gaat er van uit je dak…

 Chic gardens ken de vos niveko zwembad Chic gardens ken de vos niveko zwembad Chic gardens ken de vos niveko zwembad Chic gardens ken de vos niveko zwembad

Het volledige artikel kunt U in pdf hier bekijken en lezen. Deze editie kost 9,50€. Als u deze editie wenst aan te schappen vind je deze in de boekhandel of hier op www.chicgardens.be