Gecontroleerde sluiting tot 3 april

Bedrijfsnieuws, Coronavirus -

Gecontroleerde sluiting tot 3 april

Om mee het hoofd te bieden aan de coronacrisis die ons land treft, heb ik beslist om over te gaan tot een gecontroleerde shutdown van al onze werven. Vier werven worden morgen en één overmorgen stilgelegd. 

Dit is één van de moeilijkste beslissingen die ik ooit al heb moeten nemen, maar met deze maatregel willen we voorkomen dat onze medewerkers ziek worden en/of het virus verder verspreiden. We vinden het onze plicht om mensen te beschermen die niet anders kunnen dan nauw met elkaar samen te werken (samen in het werkbusje, samen eten, materialen aan elkaar doorgeven, enz.).

Dit zal een negatieve impact hebben op onze omzet en onze planning, maar beseffen dat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn. Niet onze machines of gebouwen, neen, onze medewerkers.  

Ik besef dat deze maatregel zeer drastisch is, maar uiteindelijk denk ik dat dit onvermijdelijk zal zijn om deze crisis het hoofd te bieden. Planning en een goed voorbereide organisatie zijn twee belangrijke eigenschappen van een goede aannemer. Daarom zijn we van mening dat het beter is om zelf over te gaan tot een tijdelijke shutdown van onze werven. Door deze maatregelen nu al gecontroleerd te nemen, vermijden we chaos wanneer ze ons opgelegd worden. De gezondheid van onze medewerkers staat altijd op de eerste plaats.

Ikzelf blijf uiteraard beschikbaar voor verdere informatie en eventuele offertes. De komende dagen zal ik persoonlijk alle klanten hiervan op de hoogte brengen.

Dank voor uw begrip en draag goed zorg voor elkaar!

Ken De Vos