Professioneel partner Exterior Living!

Bedrijfsnieuws, Productinfo -

Professioneel partner Exterior Living!

Sinds enkele jaren verkopen wij de Infinit'eau modulaire zwembaden van Exterior Living. Een aantal mooie samenwerkingen resulteerden erin dat wij begin 2023 PROFESSIONEEL PARTNER werden. En om dat te vieren geven wij op onze opendeur op 26 maart 10% korting op Infinit'eau en Gardipool paketten. 

Exterior Living is het overkoepelend merk van de groep Valcke & Zoon in Hooglede. Reeds drie generaties in houtexpertise zorgt Exterior Living voor het ontwerp, de productie en distributie van een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tuinconstructies in hout en aluminium, zwembaden, poorten, afsluitingen en tuindecoratie. 

Zij staan garant voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door hun vakkennis en jarenlange ervaring hebben ze een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt. Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat je onbekommerd kunt genieten van je duurzame, tijdloze investering. 

"Ken De Vos is Uw professionele partner voor Infinit'eau & Gardipool zwembaden, maar eveneens voor tuinconstructies in hout (zoals de BOX) en aluminium (MALUWI) én de houten tuinpoorten. "

Zwembaden

Droom je al jaren van een zwembad in eigen tuin, maar heb je schrik voor het prijskaartje die er aan vast hangt? Kies dan voor 1 van onze types zelfbouw zwembaden: INFINIT'EAU of GARDIPOOL.

De Infinit'eau is een innovatief zwembadconcept van Exterior Living. Dankzij het modulaire systeem kies je zelf de afmetingen voor je zwembad, per veelvoud van een halve meter. Daarbovenop wordt een Infiniteau zwembad aangeboden aan een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk de sets in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte voor de afmeting die u wenst

Dankzij de ervaring van Gardipool in de houtsector hebben zij een uniek zwembad concept kunnen ontwikkelen. Gardipool heeft namelijk exclusief houten zwembaden met een zwaluwstaartverbinding. Wie een Gardipool zwembad van dichtbij bekijkt en vergelijkt zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteit. Gardipool zwembaden zijn ook in eigen beheer geïmpregneerd en makkelijk zelf te plaatsen. Bekijk de verschillende types hier.

 

Tuinhuizen & poolhouses

Een tuinhuis moet niet alleen handig zijn, het moet er ook esthetisch goed uitzien. Bij Exterior Living vind je een prachtige collectie moderne tuinhuizen van Belgische topkwaliteit. Zowel budgetvriendelijke modellen als gepersonaliseerde maatwerkmogelijkheden. Zij bieden voor elke smaak een mooi gamma aan en inspireren je graag met het authentieke karakter van hun producten. Bekijk hier de inspiratiebrochures!

Houten poorten

Met deze collectie houten poorten kies je voor een tijdloos design met een duurzaam karakter. Voor elke poort wordt handmatig het beste hout geselecteerd en gecontroleerd waarbij veel aandacht besteed wordt aan de kleinste details. Met een grote flexibiliteit in maatwerk creëren wij voor jou een unieke poort die perfect in jouw plaatje past. Zo verzeker je de nodige privacy, veiligheid én stijl om in alle rust van je woning en tuin te genieten. Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze brochures.