Spa

Barrelsauna

Naast een verfrissende duik in uw eigen zwembad kan het heerlijk zijn even te ontspannen in het warme water van uw spa bad. Of tot rust komen in uw sauna. Bij ons wordt dat allemaal mogelijk! Als dé totaalpartner voor Uw tuin hebben wij ook een selectie aan spa's en barrelsauna's.

Maak gerust kennis met onze producten. Mocht u interesse hebben in een spa of barrelsauna raden wij u aan met ons contact op te nemen, zodat we samen de gewenste opties en mogelijkheden kunnen bespreken.

SPA

In het verlengde van de totaalprojecten en buitenleven bieden wij eveneens een geselecteerd gamma aan spa's aan, steeds vervaardigd in Europa (Portugal). We werken daarvoor met PORTCRIL, een premium merk, en hebben een spa voor ieders wens en bugdet. Europese kwaliteit, heldere communicatie en wisselstukken die vlot verkrijgbaar zijn.

Barrelsauna

Een barrelsauna wil letterlijk zeggen: ‘een sauna in een grote houten ton’

Doordat de circulatie zo goed geregeld is bij een barrelsauna wordt de sauna niet alleen heel gelijkmatig warm, maar wordt deze ook sneller warm dan een ander type sauna. Die snellere opwarmtijd is prettig, zodat je niet zo lang hoeft te wachten tot je gebruik kunt maken van de sauna. Bijkomend voordeel is dat deze sauna een ware eyecatcher is in jouw tuin.

Standaard leveren wij onze sauna in thermowood.  Daardoor garanderen wij een langere levensduur.  Tevens zijn al onze barrelsauna’s voorzien van een schinglesdak en regenlatten.

Er wordt bij ons enkel gewerkt met kwalitatief Europees duurzaam hout dat stuk voor stuk met zorg wordt geselecteerd voor de productie van onze premium barrelsauna’s, geproduceerd in Vlaanderen!