staalwandbaden

Betaalbare instapbaden

Staalwandbaden zijn verkrijgbaar in diverse maten en in ronde of ovale baden. De ovalen zwembaden worden volledig ingebouwd in de grond, de ronde kunnen zowel boven– als ondergronds worden geplaatst.

Een staalwandbad is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand, kunststof onder- en bovenprofielen en een PVC liner in 0,6 / 0,75 mm dikte. De kwaliteit van onze baden maakt het mogelijk om de baden in te graven. Op deze manier kunt u een professioneel bouwkundig bad imiteren tegen een zeer scherpe prijs. Let wel op: verwacht van deze baden niet de kwaliteit en duurzaamheid van een monobloc dat 3 keer duurder is.

Bij het plaatsen wordt vooraf een vlakke betonplaat gegoten van 10 tot 20 cm dikte, naargelang de draagkracht van de ondergrond. Een bodem van gestabiliseerd zand is eveneens mogelijk. Nadien metselen we  bij de ovale baden twee zijmuren over de hele rechte zijde van het zwembad. De gegalvaniseerde en geplastificeerde stalen wand uit één stuk schroeven we vast aan deze steunmuren (boven de waterspiegel). Het geheel werken we af met een kwaliteitsvolle liner.

Deze baden zijn standaard leverbaar in de kleur blauw ,op aanvraag leverbaar in Caraïbisch groen en antraciet. Een overzicht van de mogelijke afmetingen en (richt)prijzen vindt u in onze webshop.