Playa LIVING

Een Spa, zwembad en Lounge in één!

Niet iedereen heeft de behoefte, de plaats of het budget voor een inbouwzwembad. Of het moet verplaatsbaar zijn omwille van vergunning of latere (ver)huisplannen. Wij wilden een antwoord kunnen bieden op de vragen die we in die richting kregen en zijn op zoek gegaan naar degelijke, kwalitatieve opbouwzwembaden die net dat beetje anders zijn.

Dat hebben we (volgens ons) gevonden met onze Laghetto opbouw zwembaden. Dit zijn moderne, hoog kwalitatieve zwembaden die makkelijk op te bouwen zijn en ook makkelijk terug weggenomen kunnen worden voor de winter of voor een verhuis. Laghetto heeft al jaren zijn kwaliteit bewezen in onze buurlanden en is nu ook in België verkrijgbaar!

Ken De Vos is officieel dealer van Laghetto Pisicini. Een Italiaans, elegant en modulair op te bouwen zwembad die het pronkstuk wordt van uw tuin. Maak kennis met deze prachtige zwembaden en de eindeloze mogelijkheden!

Bekijk hieronder ons assortiment met alle afzonderlijke productcatalogi of bekijk hier onmiddellijk de algemene cataloog. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of prijzen.

PLAYA

Het Laghetto Playa Zwembad Model wordt in drie verschillende afmetingen geleverd, waarbij er verscheidene opties worden aangeboden om dit prachtige zwembad naar wens te configureren. En mooiste aan dit alles: technieken zijn volledig plug & play!

Het is namelijk mogelijk om de Playa te voorzien van de Hydromassage module evenals een verwarmde watermodule. Zo maakt u van uw Playa Zwembad een ware spa die tevens te gebruiken is bij koudere buiten temperaturen.

Selecteer een exterieur ombouw van gevlochten kunststof  zodat het Playa zwembad aansluit bij het design van uw huis of huidige tuinset. Maak uw Laghetto Playa zwembad compleet en selecteer een optioneel ligkussen die verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren.

Bekijk hier de PLAYA brochure met alle beschikbare afmetingen en uitrustingen

Playa Living

De Laghetto Playa kan worden uitgebreid door middel van een groot assortiment aan lounge elementen.  Doordat de lounge elementen in een maximaal formaat van 87 x 87 cm worden geleverd kunt u de indeling naar wens selecteren zodat het zwembad optimaal in uw tuin geplaatst kan worden en U optimaal kunt genieten.

Deze elementen zijn natuurlijk dusdanig te configureren dat deze bij de ombouw van uw zwembad passen. Tevens zijn de kussens naar wens te kiezen in vier kleur varianten. Ultieme ontspanning en een lust voor het oog!

Playa Living kan makkelijk geplaatst worden, zelfs op een terras met moeilijke toegang. Door het modulair systeem past het zelfs in een personenlift. Het kan op 2 uur tijd gevuld worden.

Bekijk hier de PLAYA brochure met alle beschikbare afmetingen en uitrustingen

MUSA

MUSA is het minizwembad uit de nieuwe PICNIC naturalistische lijn van 2023, ontworpen om te passen in de tuinen van landhuizen en de meer traditionele villa's. De lichte tinten laten ruimte voor verbeelding en maken hem geschikt voor meer eigentijdse of binnenomgevingen.


MUSA is een oase van rust, van fysieke en mentale regeneratie dankzij de warmte van water, de zachte luchtmassage, de bochtige esthetische afwerking en de zachte kussens aan de buitenkant.
De kussens die de hele omtrek van MUSA omringen, zijn nautisch geïnspireerd. Ze voegen meer plezier toe aan uw ervaring in het water of eromheen, waardoor een plek ontstaat voor gezelligheid en delen.

Bekijk hier de MUSA brochure met alle beschikbare afmetingen en uitrustingen

DOLCE VITA

Dolce vita vernieuwt de wereld van de bovengrondse zwembaden dankzij de Laghetto technologie die al meer dan 40 jaar op de markt is en het innovatieve, elegante design. De zwembaden uit het Dolcevita-assortiment zijn verkrijgbaar in drie verschillende collecties: Diva, Rattan en Woody, waarbij de gebruikte materialen van zeer hoge kwaliteit zijn.


Dolcevita-zwembaden zijn uitgerust met waterrecirculatie- en filtersystemen die net zo efficiënt zijn als ze bekend zijn. Dolcevita kan zich aanpassen aan de behoeften van een veranderend gezin. het is mogelijk uw zwembad te verplaatsen, mee te nemen bij verhuis of zelfs terug te verkopen.

Deze veelzijdigheid is mogelijk door de eenvoudige en snelle installatie van het zwembad.

Bekijk hier de DOLCE VITA brochure met alle beschikbare afmetingen en uitrustingen

CLASSIC & POP

Classic is het assortiment bovengrondse zwembaden waarmee het voor Laghetto allemaal begon. Zoals de traditie van Laghetto voorschrijft, is Classic een in Italië vervaardigd zwembad dat wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit, stevigheid en betrouwbaarheid. Een product dat steunt op meer dan 40 jaar onderzoek, ervaring en tests.

POP! is een speels, innovatief project en een voorbeeld van hoe men Italiaans design kan combineren met een "simpel" opzetzwembadje. POP! is gemaakt om jezelf te kunnen onderdompelen in een kleurrijke en speelse droom, net als Alice in Wonderland. De kleurtinten en magische namen die verwijzen naar de tekenfilms uit onze kindertijd, brengen een vleugje vrolijkheid en frisheid in de tuin.

De standaard formaten gaan van 2,80 op 4,00 meter tot 6,60 op 12,00 m met een waterhoogte van 1,20 meter.

Bekijk hier de brochure met alle beschikbare afmetingen en uitrustingen van de POP of de CLASSIC