Zwembaden en toebehoren

Hier vindt u een greep uit ons assortiment voor zwembaden en technieken. Belangrijk te vermelden is dat de technieken in deze shop volledig los staat van onze eigen technische installaties. 

In de shop houden wij rekening met ieders noden en budget. Een opzetbad vraagt immers niet dezelfde filter of pomp als een inbouwbad. Vandaar dat ik verschillende prijsklassen en merken aanbied. Ons goedkopere merk "Mega" is goed, maar zeker niet te vergelijken met de standaarden zoals Hayward, Speck, Astral, PPG, Duratech,... waarmee wij standaard werken. 

In ieder geval raden wij u aan ons te contacteren vooraleer u iets wil kopen om de prijs af te stemmen, te kijken als dit in uw gemeente kan geleverd of geplaatst worden en belangrijkste: welk product het beste bij u past.

Wij zijn immers geen traditionele webshop, maar willen onze klanten een overzicht en (richt)prijs geven van de mogelijkheden. Voor Niveko zal u enkele typebaden terugvinden, voor Polyfaser hebben we zo goed als het ganse assortiment opgenomen zodat u zich al een beeld kunt vormen.