Countryside 2 tot 5 december (Flanders Expo)

Bedrijfsnieuws -

Countryside 2 tot 5 december (Flanders Expo)

Van 2 tot 5 december zijn wij aanwezig op Countryside in Flanders Expo, het gezelligste event dat 100% toegewijd is aan lifestyle! Kom er onze zwembaden, tuinen en outdoor living ontdekken en maak kennis met onze najaarsacties.

  

Countryside is dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, houdt van reizen, lekker eten en op zoek is naar inspiratie. Het lifestyle-evenement combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven gezellig te maken. Nieuw dit jaar is het gezellige Christmas village. Shop de origineelste en mooiste kerstcadeaus bij onze exposanten en geniet van een kerstborrel in de kerstbar.

We zijn er elke dag van 10 tot 18u. Op vrijdag 3 december is er een VIP avond van 18u30 tot 22u met een glaasje cava, gratis pakketdienst en optredens van oa Sandra Kim. Een dagticket kost 12€ (10€ VVK) en voor de VIP avond 25€ (VVK 22€) maar...

wij geven maar liefst 100 dagtickets twv 12€ weg (zolang voorraad strekt) én via social media verloten we 5 duo tickets twv 50€ voor de VIP avond op 3 december! Hoe je die kan winnen lees je op onze facebook pagina. En dan hebben we nog een speciale aankondiging ter gelegenheid van de beurs...

... één van onze klanten bezoekt met ons NIVEKO!

Als NIVEKO profi partner geloven wij rotsvast in ons merk en zijn we overtuigd van de kwaliteit en het professionalisme van dit bedrijf uit de Pollet Pool Group. Wij proberen dat verhaal uit te dragen, maar hoe kunnen we dat beter doen en tonen dan door U als klant mee te nemen naar de fabriek.

Jawel, bij ons volgend bedrijfsbezoek in 2022 nemen wij één van onze klanten mee. Hebt U al een bad gekocht bij ons, of koopt u in 2022 een bad bij ons (tem 8/7/22)? Dan gaat U met Uw partner misschien met ons mee naar de fabriek in Tsjechië. U kan daar dan zelf zien hoe Uw zwembad tot stand komt en kennis te maken met de mensen, de visie en het bedrijf! Binnenkort meer info hierover op onze site.

  

 


1 reactie

  • Buysse Mady

    Graag 2 vrijkaarten voor de beurs
    Mvg Mady
    Alvast bedankt 😊

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd